QA specialist till Sweco i Uppsala

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Nu gör Sweco sin kanske största satsning inom Industri och kommer bredda sig inom Life Science-sektorn. Du har nu möjlighet att vara med från början och påverka både Swecos och din egen utveckling i rollen som QA.

Varför jobba hos oss?
Swecos ledord är: nyfikenhet, engagemang och ansvar. Hos oss får du vara med och bidra till en organisation som du vill tillhöra!

Genom att vara en del av Sweco är du en del av det som bidrar till ett mer hållbart samhälle. På Sweco tar vi ansvar och skapar verklighet av våra visioner. Hos oss får du arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Hos Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Din framtida roll
Vi söker nu flera medarbetare som vill arbeta med Quality Assurance (QA) med fokus på kvalitetsutveckling, ledarskap, GMP, GAMP och ISO13485. Arbetet kan ske antingen ute hos våra kunder eller i interna projekt. Kunderna kan verka inom både medicinteknik och läkemedelsindustri.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:
• Kvalitetssäkring i projekt, allt från tidig fas till implementering.
• Granska och godkänna dokumentation i investeringsprojekt, t.ex. kravspecifikationer, tekniska specifikationer, valideringsdokumentation, avvikelser och      rapporter.
• Säkerställa att produktionsverksamhet uppfyller krav enligt relevanta regelverk.
• Driva och följa upp utredningar av avvikelser, CAPA och ändringar samt implementera åtgärder.

Sweco har en decentraliserad organisation och det innebär att du utöver att utvecklas inom ditt expertisområde även har stora möjligheter att lära dig mer om affärsmannaskap och hur du på bästa sätt kan utveckla kundrelationer och, om du vill, på sikt sälja in egna uppdrag.

Ledarskapet
”Varför jobba med mig? Som ledare är jag positiv, glad och ser hellre möjligheter än problem. Jag tror på samarbete och att hjälpa varandra samt en rak och ärlig kommunikation. På Sweco värnar vi om ett hållbart arbetsliv och min roll är att stötta dig och din utveckling. Jag tror på individens potential och att en person kan nå oerhört långt om man själv önskar det och är villig att jobba för det.” Gruppchef Lina Lindh

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har:
• En ingenjörsexamen inom kemi, bioteknik, medicinteknik eller motsvarande.
• Flerårig arbetslivserfarenhet inom kvalitetsområdet från Life Science-sektorn, exempelvis som QA/kvalitetssäkrare, kvalitetsingenjör eller annan liknande roll.
• God kännedom om de regelverk som finns inom Life Science-sektorn (GMP, GAMP, ISO 13485, MDR/MDD).
• God svenska och engelska i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av konsultrollen är meriterande men inget krav.

Vem är du?
Det är viktigt att du som person är kommunikativ, nyfiken och engagerad. För att lyckas i rollen behöver du ha ett sinne för detaljer samt trivas med att arbeta strukturerat och noggrant då du har en granskande roll. En stor fördel är om du är lösningsinriktad och öppensinnad då du kommer ha många kontaktytor i din roll som QA.

Det är önskvärt att du är intresserad av att utvecklas på individnivå och tillsammans med dina kollegor samt våra kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer. Det är därför viktigt att du tycker om att skapa kontakter såväl internt som externt.

Ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap?

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar?
Tveka inte att kontakta Lina Lindh på +46 (0) 72 386 39 29

Vill du vara med och forma framtiden?
Då ser vi fram emot din ansökan!

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 21 000 arkitekter, ingenjörer och andra experter lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 24 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. För ytterligare information, www.swecogroup.com.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Uppsala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen