Electrical High Voltage Expert and Project Manager i Olofström

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Låt oss skapa förändring tillsammans. 

Ingenting går upp emot att få vara en del av positiv förändring. Vi befinner oss mitt i en spännande resa, där vi arbetar tillsammans i en snabb global miljö och utvecklar vår verksamhet ur alla aspekter och inom alla områden. Just nu finns ett spännande jobb för dig inom Plant Facility.

 

Vad erbjuder vi?
Volvo Cars Body Components (VCBC) är beläget i Olofström i södra Sverige. Vårt huvuduppdrag är att leverera karosskomponenter till Volvos olika anläggningar runt om i världen. Vi arbetar med smarta, rena och hållbara produktionsteknologier – med fokus på människor och ständig förbättring. Inom Plant Facility söker vi nu en Electrical High voltage expert till ett team av fem personer som alla har sina expertområden och säkrar att VCBC lever upp till de krav som verksamheten har.

 

Vad kommer du att utföra?
Som Electrical High Voltage Expert and Project Manager är du ansvarig för att utreda och följa upp de önskemål och behov som verksamheten har inom ditt expertområde. Du ser till att vi har de bästa leverantörerna och att dessa håller sig inom våra ramar och mål genom att du gör kostnadsbedömningar, äskar medel, skapar förfrågningsunderlag men även granskar underlag och utvärderar offerter.

Du är kontaktperson ut mot den lokala produktionen likväl som du utvecklar och förbättrar processer inom Plant Facility, avdelningen och tillsammans med övriga i företaget globalt.

 

Passar du för tjänsten?
För att passa för tjänsten har du erfarenhet av elanläggning och läran inom installations-el både inom bygg och maskin. Vi ser att du har en högskoleutbildning inom el- eller utökad el behörighet, fördelaktigt även med BAS U alternativt erfarenhet som vi bedömer som likvärdig.

Du som är projektledare idag eller har drivit spännande projekt där kommunikation och tydlighet har varit viktigt, kommer att trivas i denna roll. Du innehar ett B-körkort samt behärskar svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Som en del av ditt dagliga arbete är det viktigt att du kan hantera vanliga program såsom El CAD; Auto CAD, Word, Excel och PowerPoint.

 

Du som person
Vi söker dig som är strukturerad i ditt arbete. Du har stor kunskap inom ditt arbetsområde och är duktig på att kommunicera med andra för att inrätta ett ansvarstagande i pressade situationer som kan uppstå i det dagliga arbetet inom produktion. Du är en strateg som har ett helhetstänk och värdesätter att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt.

Du trivs med att ha ett arbete som är händelsestyrt, är van att prioritera om och anpassar dig lätt till olika situationer som uppstår. Din förmåga att tänka nytt i kombination med ditt säkerhetstänk, är värdefulla komponenter för rollen.

 

Nyfiken på att veta mer?
Är detta din nya möjlighet? Ansök genom att bifoga ditt CV samt personliga brev via vår karriärsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl eller telefon. Sista ansökningsdagen är 24 september, 2023.

För ytterligare information kring tjänsten, ansvarsområden samt teamet vänligen kontakta Anette Johnsson, Senior Local Manager, Plant FM
Telefon:  0709-782495
Mejl:

För frågor kring rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Annika Hulthén,

 

Vilka är vi?

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar och avancerade mobilitetsinnovationer som skyddar människorna i deras omgivning, dem själva samt deras nära och kära.
 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.  

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Olofström
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Olofström | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen