Driver Instructor - Hällered Proving Ground i Borås

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Allt vi gör börjar med människor.

Vårt mänskliga fokus är det som gör oss annorlunda från alla andra bilföretag, och det är det centrala i allt vi skapar. Om du vill vara med oss i vårt uppdrag att förenkla människors liv, erbjuder vi dig en chans att växa tillsammans med andra talangfulla människor som vill göra skillnad.

 

Vad erbjuder vi?
HPG ligger strax norr om Borås och ca 80 km från Volvo Cars anläggningar i Göteborg. Omgivet av vacker skog är detta en lugn och fridfull plats, men sedan öppnar sig skogen och banan som kallats ”Bilarnas helvete” visar sig – då är du framme vid Hällered. Det är här morgondagens komponenter och fordon provas långt innan produktionen inleds. Hållbarhet, komfort, prestanda och tillförlitlighet är funktioner som hela tiden testas då detta är en väldigt viktig del av Volvo Cars utvecklingsarbete.
 

På provningsanläggningen finns det 16 olika provbanor där man testar allt som ett fordon kan ställas inför under sin livslängd. Att långsiktigt möta våra kunder med kvalitet är centralt för oss, vi erbjuder en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor.

 

Vad kommer du att utföra?
Som en av tre förarinstruktörer i Volvo Car Driving Academy kommer din huvuduppgift vara att planera in och genomföra förarutbildningar för Volvo Cars, Volvo Group samt externa kunder. Du kommer hålla i både teoretiska utbildningar samt praktiska körscenarion i varierande svårighetsnivåer. Med dig kommer teamet vara stationerade på Volvo Cars provbana i Hällered men ni kommer även utbilda på andra provbanor i Norrland samt Kina och USA för att säkra Volvo Cars provbehov.


Det är av högsta vikt för Volvo Cars att vi har ett fungerande förarutbildningsprogram för att säkerställa att prov kan genomföras på ett säkert sätt så att Volvo Cars utvecklingsprogram kan fullföljas. Detta är också en förutsättning för genomförande av expeditioner samt tillgång till externa provbanor.


Dina färdigheter och du som person

Vi söker dig som har förmågan att lära ut och som är komfortabel i att hålla presentationer. Meriterande om du har fordonsteknisk utbildning och/eller erfarenhet och kunskap om hur bilens aktiva och passiva system, hårdvara och däcktyper påverkar körförmågan.


Vi lägger väldigt stor vikt vid dig som person och vi tror att du trivs i en roll där du har mycket kontakt med människor. Du har även ett gott ordningssinne och är anpassningsbar. Att samarbeta med andra är kul och som teammedlem värnar du om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat där du är lyhörd samt visar respekt och tillit till andra människor.  

 

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både i tal och skrift och har ett svenskt B-körkort. 

 

Nyfiken på att veta mer?

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Peter Mayer, 0728 85 28 66, .

För frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

Vänligen sök via rekryteringsverktyget senast 24 september 2023. På grund av GDPR-lagen accepterar vi inte ansökningar som kommer in via mail. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Borås | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen