LÖNESPECIALIST i Stockholm

JobBusters söker efter en LÖNESPECIALIST.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi efter en Lönespecialist som kommer arbeta med löneadministration för vår kunds alla verksamheter i Sverige. I rollen som Lönespecialist kommer du bland annat sköta generell löneberedning, hantering av lönerelaterade ärenden, kvalitetskontroller, avstämningar och skatter.

Det här uppdraget passar dig som är i början av din karriär som Lönespecialist.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund ägs av svenska staten och arbetar för att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation. Här uppmuntras man att upptäcka sina styrkor och olikheter för att du som konsult ska få möjligheten att vara ditt bästa jag. Vår kund uppmuntrar och utmanar din personliga utveckling!

Kvalifikationer
- Du har en eftergymnasialutbildning inom lön.
- Du har cirka 2 års erfarenhet av lönearbete, gärna inom ett större bolag/koncern.
- Du har erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen.
- Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
- Meriterande om du har arbetat i SAP KIS Lön eller annat större lönesystem.

Personliga egenskaper
För att lyckas och utvecklas i rollen som Lönespecialist så ser vi att du är serviceinriktad, kommunikativ och noggrann. Du är bra på att samarbeta samt arbetar på ett systematisk sätt. Vidare ser vi även att du besitter en analytisk förmåga.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

12-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen