ORDERADMINISTRATÖR i Finspång

JobBusters söker efter en ORDERADMINISTRATÖR.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter
Är du redo att ta steget in i en spännande roll som Orderadministratör? Vi söker en ny medlem till vår kunds team med möjlighet att bli en del av deras dynamiska arbetsgäng.

Som Orderadministratör ansvarar du för att hela orderflödet går så smidigt som möjligt. Du har bra kundkontakt och du är en stjärna på att rapportera och både internt och externt. Yrket innebär som oftast ett arbete i högt tempo men där precision också behövs.

Vår kund är öppna för att utbilda rätt kandidat som har passion för logistik och planering. Om du dessutom har en bakgrund inom industri eller tillverkning, särskilt inom den logistiska sektorn, är det meriterande.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund hittar ni inom industritillverkningen och de arbetar uteslutande med innovationer. Här är lagkänslan av stor vikt och man anser att mångfald skapar möjlighet för att nå framgång.

Kvalifikationer
- Gärna utbildning & erfarenhet inom logistik/planering.
- Mycket god kommunikativ förmåga på både svenska och engelska, i tal och skrift.
- Erfarenhet i SAP önskas.

Personliga egenskaper
Vår kund letar efter en ordningsam, driven och lättlärd person som kan integreras smidigt i deras team. De lägger stor vikt vid den sociala aspekten, så förmågan att samarbeta och trivas i kundens arbetsmiljö är av stor betydelse.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start och uppdraget förväntas löpa med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund i Finspång, Norrköping. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Publicerad den

14-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Finspång
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Finspång | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola

Ansök nu

Dela jobbannonsen