Inaktiv platsannons

Produktions- och logistikchef i Kungshamn

Orkla Foods Sverige AB söker efter en Produktions- och logistikchef.

Om tjänsten

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!Arbetsbeskrivning: Produktions- och logistikchef till Orkla Foods, KungshamnVill du jobba i en framgångsrik organisation med några av landets mest välkända varumärken? Nu söker vi en Produktions- och logistikchef till Orkla Foods i Kungshamn. Har du ett genuint intresse av industriell utveckling i kombination med att leda och coacha chefer och medarbetare till nya nivåer kan detta vara nästa utmaning för dig! Om rollen
Vi erbjuder en spännande och utmanande roll där vi söker en positiv och drivande chef som vill leda ett engagerat team och fortsätta stärka den operativa verksamheten i Kungshamn.Funktionen består av fem produktionsavdelningar, en råvarucentral, materialavrop och produktionsplanering. I rollen som produktions- och logistikchef har du det övergripande ansvaret att leda, utveckla och effektivisera både din funktion och dina medarbetare genom att säkerställa flöden, processer samt att driva förbättringsinitiativ.I rollen som Produktions- och Logistikchef kommer du att ha en central roll i verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;

  • Säkerställa den operativa driften på lång och kort sikt
  • Ansvara för dagliga pulsmöten och driva eskaleringar vid behov
  • Coacha och leda funktionens chefer och direktrapporterande tjänstemän
  • Leda och driva förändrings- och förbättringsarbete
  • Ta fram utvecklingsplaner och delta i det strategiska arbetet
Tjänsten ingår i fabrikens ledningsgrupp och du rapporterar till fabrikschefen.Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi helst att du har en akademisk utbildning och flera års industriell erfarenhet, gärna av operativt arbete med processutveckling inom livsmedels- eller processindustrin. Du har erfarenhet av ledarskap med personalansvar och du har vana att arbeta med ekonomistyrning mot budget. Du har lätt för att uttrycka dig, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Som person är du trygg, utövar ett naturligt ledarskap och har en förmåga att möta människor utifrån deras förutsättningar. Du är målorienterad, engagerad och driven samt van att nå resultat tillsammans med dina medarbetare.Vidare har du ett stort intresse för människor och har förmågan att bygga interna och externa relationer. Du uppnår långsiktiga och hållbara resultat genom fokus på samarbete och ständiga förbättringar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att din inställning samt dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, pålitlig och inspirerande!
Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.

Publicerad den

23-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Kungshamn
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier