Konsult inom M365 & Cloud i Jönköping

Om tjänsten

Är du erfaren inom  & Cloud och tycker det är spännande att arbeta med en bredd av olika kunder? Är din drivkraft även att kontinuerligt bli ”dagens hjälte”  och lösa kunders problem? Då kan det vara dig vi söker till vårt kontor i Jönköping som vår nästa konsult inom M365 & Cloud!

Din roll i laget

I denna roll kommer du bemöta olika sorters kunder av varierande storlekar, både inom offentlig & privat marknad. Dina arbetsdagar kommer vara väldigt mixade och ingen dag kommer vara den andra lik. Ena dagen kanske du fokuserar på grotta ner dig i kundens system och lösa problem & incidenter som uppstått, medans dagen därefter fokuserar du mer på stötta våra interna säljare och rådge våra kunder. Överlag kommer du ha ett stort ansvar som rådgivare kring Microsoft-miljöer och kommer vara involverad i hela kedjan från säljstöd, analys, design och implementation till support.

Dina arbetsuppgifter kommer vidare att innehålla:

 • Tekniska implementationer av M365, Azure, eller andra liknande system.
 • Agera som stöd för säljare och stötta vid behov.
 • Ha kundmöten och stötta kunder kring frågeställningar och kunna ge råd om möjliga vägar framåt.
 • Felsöka & optimera befintliga system/miljöer.
Ditt team

Kontoret i Jönköping består av cirka 40 engagerade medarbetare varav drygt 25 är konsulter fördelade på våra tre affärsområden Digital Workplace, Hybrid Platforms och Information Management. För denna tjänst kommer du att tillhöra avdelningen Digital Workplace där det finns lokal, regional och nationell expertis inom ditt område att tillgå. Du kommer som konsult att arbeta ute hos våra kunder där uppdragets längd, omfattning och komplexitet varierar.

För att trivas hos oss bidrar du till stämningen som en prestigelös individ och högt i tak. Dessutom är du redo att kavla upp ärmarna när det behövs samt dela erfarenheter med varandra på regelbunden basis genom så kallade ”kompetensforum”.

Din framtida Konsultchef heter Sandra Isaksson och om du vill veta mer om vem Sandra är, hur hon arbetar, vilka utvecklingsmöjligheter som finns etc så kan du läsa hela hennes intervju .

Vad vi söker hos dig

Som konsult hos oss lägger vi vid stor vikt dina personliga egenskaper & kompetenser. För denna roll tror vi att det är viktigt att du är relationsskapande för att kunna bygga & underhålla relationer hos våra kunder samt andra interna resurser. Du kan med lätthet föra en dialog med våra kunder som skapar värde och nytta. Med din förmåga att förstå olika verksamheter och deras behov upplevs du som affärsmässig. För att arbeta effektivt bör du även vara initiativtagande & noggrann så att du kan fatta snabba beslut och uppnå fastställda mål med kvalité. Du bör även ha en god problemlösningsförmåga för att kunna lösa lite mer komplicerade problem, se sammanhang och prioritera rätt frågor. Slutligen tror vi att du är trygg i dig själv, prestigelös och inte rädd att kavla upp ärmarna.

I denna roll ser vi gärna att du besitter följande kompetenser:

 • Ett antal års arbetslivserfarenhet inom det tekniska området.
 • Mycket goda systemkunskaper inom Microsoft 365
 • Har goda systemkunskaper inom Azure
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
 • Innehar B-körkort.

Det är även meriterande om du har:

 • Certifiering inom M365, Azure eller andra relevanta certifieringar.
 • Erfarenhet av Sharepoint Online, Sharepoint On-Prem, Powershell, Modern Experience eller Microsoft PowerPlatform
 • Erfarenhet från konsultbranschen.
 • En utbildning som grund för din kompetens, exempelvis en akademisk utbildning eller yrkeshögskola.
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sandra Isaksson, Konsultchef, via , alternativt Alexandra Engman, Talent Acqusition Partner, via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

 


Följ oss i sociala medier
    

 

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen