Ny! Bli en av de första att ansöka

Teknikkonsult i Östersund

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Lockas du av att utmanas, utvecklas och vara en del av ett erfaret team med kollegor från hela landet? Just nu växer vi i Östersund och därför söker vi dig som vill arbeta på Atea som teknikkonsult i en driftleverans mot en av våra lokala kunder. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

Din roll i laget

Vi söker dig som är teknikkonsult och vill ingå i vårt team som arbetar med klient- och arbetsplatstjänster på den lokala Jämtlandsmarknaden. Du kommer att vara en viktig del i ett redan härligt team som gemensamt arbetar för kundens verksamhet. Rollen som teknikkonsult innebär att du tillsammans med kollegor ansvarar för drift, övervakning, underhåll och felsökning av olika typer av klienter, skrivare, mobila enheter, kringutrustning men även hantering av system, applikationer och olika tillämpningar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Ditt team

Du kommer att tillhöra vårt Digital Workplace team i Östersund som består av 12 konsulter inom ett antal olika kompetensområden. Inom Digital Workplace arbetar vi med att förenkla våra kunders vardag så att tekniken blir en möjliggörare för produktivitet och medarbetarnöjdhet. Vi har en bred kompetensbas som består av både juniora och seniora resurser med olika specialistområden.
Du kommer ingå i en gruppering av 4 teknikkonsulter som är baserad i en av våra kunders verksamhet. Vi är ett gäng med drivna och ansvarstagande konsulter som jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra dagligen i våra åtaganden. Allt arbete sker i tätt samarbete med andra delar av vår tjänsteleverans. Inom teamet utmanar vi varandra och utvecklas tillsammans för att göra ett ännu bättre arbete.

Din närmsta chef i rollen kommer att vara Elin Boije Olausson, konsultchef i Östersund.

På Atea får du verkligen en möjlighet att utvecklas, både kompetensmässigt och på ett personligt plan. Du får arbeta i en social vardag där kund- och medarbetarkontakt är centralt samt där problemlösning och utveckling står i fokus. Kulturen inom företaget är stark och vi arbetar helt utifrån våra värderingar, de lever och förstärks inom varje Atean.” – Elin, konsultchef

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Som teknikkonsult ser vi att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, sätter kunden i fokus och strukturerar ditt arbete självständigt. Vi på Atea tycker det är viktigt att du vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Vi ser gärna att du inte är rädd att röra på dig och har god fysik då arbetet innebär mycket rörelse i verksamheter.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har kompetens inom nedan områden:

 • Erfarenhet från IT-branschen och gärna från uppdrag som onsitetekniker.
 • Erfarenhet av Microsoft Windows 10/11 eller motsvarande (inkl. felsökning)
 • Erfarenhet av Klienthårdvara från tex HP, Dell, Igel eller motsvarande (inkl. felsökning)
 • Erfarenhet av Mobila enheter så som Telefoner och Plattor (inkl. felsökning)
 • Grundläggande kunskap om Nätverk.
 • Erfarenhet av att arbete i ärendehanteringssystem, tex servicenow eller motsvarande.
 • Har körkort för personbil och kan göra dagsresor i länet för kunds räkning.
 • Svensk medborgare och tala/skriva god svenska.

Meriterande är:

 • Erfarenhet av Applikationspaketering.
 • Erfarenhet av Microsoft System Center eller Microsoft Intune.
 • Erfarenhet av Arbete i Citrix (eller motsvarande) klientmiljöer.
 • Erfarenhet av ITIL
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Boije Olausson, Konsultchef, via eller Andreas Hautala, Talent Acquisition Partner, via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

Som en kvalitativ del i vår rekryteringsprocess genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om dig som vår framtida medarbetare. En anställning hos oss kan även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kan en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Välkommen!

 


Följ oss i sociala medier
    

 

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Östersund | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen