Inaktiv platsannons

Affärsstöd Digital Workplace/Hybrid Platforms Göteborg

Om tjänsten

Brinner du för att skapa relationer, har ett proaktivt förhållningssätt och att leverera service i världsklass? Vi söker nu nya kollegor till vår grupp inom Affärsstöd med placering i Göteborg. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Ta chansen att utvecklas både professionellt och som människa med oss!

Din roll i laget

I rollen som Affärsstöd ansvarar du för ett välfungerande leveransflöde genom att ha övervakning på kundens inneliggande orders och planering av utrullningar. Du arbetar proaktivt och upprätthåller relationer med kunder och leverantörer samt agerar som en rådgivande part. Som Affärsstöd kommer du att arbeta med regionens största kunder och det viktigaste för oss är att kunden alltid ska känna trygghet i kontakten med Atea och uppleva oss som den snabba, professionella och självklara samarbetspartnern. Du har en kundnära roll och ditt fokus ligger på kvalitet, administration och uppföljning i vår leverans.

Du arbetar via vårt CRM ärendehanteringssystem och Teams i vardagen och du träffar också kunder i både fysiska och i digitala möten. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Administration i logistikflödet för vår leverans mot kund
 • Kundmöten med fokus på service och leveransuppföljning gentemot kund.
 • Agera stöttande i Account Managers och specialistsäljares roll gentemot kunden i produktleveransen.
Ditt team

Teamet i Göteborg består av 11 kollegor på Affärsstöd. Det är ett drivet, ansvarstagande och öppet team som arbetar tätt tillsammans och ställer upp för varandra. Inom teamet är det högt i tak och teamet besitter en bred kunskap som består av både juniora och seniora medarbetare. Din närmsta chef i rollen kommer vara Pia Pettersson. Hennes ledarskap är coachande där frihet under ansvar är uppmuntrat. Du är uppmuntrad till att ta egna initiativ vilket utvecklar både dig, gruppen i stort och Atea som bolag.

Vad vi söker hos dig

Vi tror på dig och dina personliga kompetenser, som är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du har ett proaktivt arbetssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Då du kommer jobba med våra kund- och leveransflöden är det viktigt att du är administrativt lagd och är van att jobba med god struktur och noggrannhet. Att kontinuerligt arbeta med återkoppling, dokumentation i alla riktningar och leverera service i världsklass är för dig en självklarhet. Du har förmågan att behålla fokus vid stressade situationer och prioriterar väl. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som affärsstöd behöver du:

 • Ha erfarenhet av att arbeta med administration och kundkontakt
 • Tala och skriva obehindrat på svenska och engelska
 • Ha grundläggande kunskaper i Officepaketet
Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Dina förmåner

Nedan är ett urval av förmåner hos oss. Atea har höga ambitioner, vi vill vara The Place To Be och branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar ständigt med att, på olika sätt, verka för detta. Ateas filosofi om förmåner är att vi är ett lag och därför erbjuder vi alla medarbetare samma utbud.

 • Hybrid arbetssätt med kundens, verksamhetens & medarbetarens behov i fokus
 • Belöning via gemensam kvartalsbonus för samtliga medarbetare
 • Fokus hälsa med engagerade träningsaktiviteter & friskvårdsbidrag på 4 000kr
 • Atea Career Program med möjlighet till karriärutveckling
 • Vi utbildar våra ledare genom ett ledarskapsprogram
 • Möjlighet att bli nominerad till Atea Champions Club och få åka på en resa med andra kollegor
 • I vår medarbetarundersökning ligger vi över snittet i branschen på att tänka sig rekommendera Atea som arbetsgivare
 • Aktiespararprogram
Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pia Pettersson, Chef Affärsstöd, via . Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, ansök därmed redan idag!

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering.

Varmt välkommen med din ansökan till oss! #LI-HYBRID

 


Följ oss i sociala medier
    

 

Publicerad den

15-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (förstajobb)