Ställföreträdande Butikschef/Teamchef Kassa på Snabbgrossen i Årsta

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist. Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss. Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

 

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Snabbgrossen i Årsta söker stf Butikschef/Teamchef Kassa

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med Butikschefen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen och vid Butikschefens frånvaro är det du som ansvarar för
att driften i butiken fungerar.

Som Teamchef Kassa  har du fokus på din avdelning och din vardag kommer helt enkelt att handla om att planera och driva arbetet tillsammans med dina medarbetare så att avdelningen når nya höjder Du möter kunder som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning.

Detta förväntar vi oss

 

Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handeln. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet med att skapa en inspirerande butik. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och trivs med högt tempo. Du är bra på att prioritera, tycker om att jobba i team och är duktig på att lära ut till andra. En grundförutsättning är att du är matintresserad och tycker om att arbeta med människor. Vidare har du ett gott kundbemötande, Du har säljfokus och förmågan att driva lönsam försäljning. 


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen