Butiksmedarbetare till Kolonial och Mejeri, Hemköp Billdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Hemköp Billdal är en butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Hit söker vi nu en medarbetare som vill ha utvecklande roll och vara del av en framgångsrik verksamhet. Tveka inte att söka redan idag!

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Billdal söker vi nu en butiksmedarbetare som primärt kommer att arbeta på kolonial och mejeriavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet på avdelningen. Du arbetar mestadels på din avdelning men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Tillsammans med dina kollegor ska ni se till att våra hyllor är välfyllda med ett noga utvalt sortiment, att det är rent och snyggt i butiken samt att alla kunder ska få ett trevligt bemötande och en bra upplevelse.
De här rollerna ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete med chans till utökat ansvar. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på 30 timmar i veckan med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid, kvällstid och helger.
 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Det är meriterande att ha arbetat i butik tidigare. Vi ser gärna att du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken. 


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Billdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Billdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen