Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare andre man (2a) för frukt och grönt Hemköp Billdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Hemköp Billdal är en butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Hit söker vi nu en medarbetare som vill ha utvecklande roll och vara del av en framgångsrik verksamhet. Tveka inte att söka redan idag!

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till vår butik söker vi nu en butiksmedarbetare med ansvar för frukt- och grönt avdelningen. I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Du ska se till att våra hyllor på frukt och grönt är välfyllda med ett noga utvalt sortiment och att det är rent och snyggt i vår butik och specifikt på avdelningen. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du arbetar mestadels på avdelningen men även med annat i butiken vid behov och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Till största delen kommer du att arbeta i butiken, och till viss del även administrativt där du bland annat gör inköp, följer upp försäljningen samt trender och planerar framåt för frukt och grönt.
Du får möjligheten att påverka från dag ett och vara med att forma butikens framtida utveckling. Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på 34tim/veckan. Arbetstiderna är primärt schemalagda under dagtid på vardagar och varannan helg.
 

Bli en av oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen. Då du kommer ha ansvaret för frukt och grönt ser vi att du brinner extra för just det. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i dagligvaruhandeln och då gärna inom just frukt och grönt. 

I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår frukt- och grönt avdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten. 
 


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Billdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Billdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb