Teamchef kolonial till handlarägda Hemköp Billdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.


För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Hemköp Billdal är en butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Hit söker vi nu en medarbetare som vill ha en ledande roll och vara del av en framgångsrik verksamhet. Tveka inte att söka redan idag!

 

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Billdal söker vi nu en teamchef till kolonial avdelningen som vill vara med och utveckla vår kolonialavdelning ytterligare. I den här rollen får du möjligheten att påverka från dag ett. Du kommer att ingå i ett ledningsteam med 2-3 avdelningsansvariga och tillsammans ska ni forma ett gemensamt förhållningssätt för butikens alla områden. 

Du kommer primärt att arbeta operativt på kolonialavdelningen tillsammans med dina medarbetare där ni ska ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet där ni är en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. I den här rollen får du ta stort eget ansvar för avdelningen och att våra kunder enkelt ska kunna hitta det de söker. Dina arbetsuppgifter blir att leda, inspirera och engagera dina medarbetare till att nå uppsatta mål. I rollen ingår även ansvar för avdelningarnas ekonomi, bland annat budget, fakturor, inköp samt att sätta och nå nyckeltal. En viktig del i rollen som teamchef kolonial är det arbetsledande ansvaret där du skapar bra förutsättningar för alla medarbetare på din avdelning. Vi ser att en naturlig ledare med flexibilitet och förmåga att prioritera i beslut. I det arbetsledande ansvaret ingår också att göra en välplanerad schemaläggning, att utveckla personalen och finnas där för dem vid behov samt genomföra löpande förändringar och förbättringar som behövs. 
Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid samt eftermiddagar och var fjärde helg. Lön enligt överenskommelse. 
 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder, personal och försäljning är en förutsättning för rollen. Du får gärna ha erfarenhet från arbete i butik. Meriterande är om du tidigare haft en ledande befattning med personalansvar.

Vi ser även att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera och strukturera. Du känner dig trygg i att ta ansvar och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.  
 


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Billdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Billdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen