Arbetsledare till färskavdelningen, Hemköp Haverdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj. Hemköp Haverdal är en hemtrevlig butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Nu söker vi en arbetsledare till vår färskvaruvdelning. Tveka inte att söka redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad butiksmedarbetare till färskvaruavdelningen. I rollen kommer du att ansvara för både inköp och försäljning samt för att vi uppnår våra gemensamt ställda mål. I rollen som arbetsledare ingår även en del personalansvar.
Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på kundbemötande i absolut toppklass, försäljningsdriv och se till att vi håller högsta kvalitet rakt igenom hela butiken.
Du arbetar mestadels med färskvaror som kött/chark, frukt och grönt, bröd och mejeri men även med annat i butiken vid behov och du blir en viktig kugge mot en inspirerande butiksupplevelse i toppklass. 
Tjänsten avser en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning på minst 32 timmar i veckan. Arbetstiderna är schemalagda dagtid, kväll och var tredje helg. 
Den här rollen ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete där du får möjligheten att påverka och vara med att forma butikens utveckling och framtid. 
 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. Då du främst kommer arbeta med färskvaror ser vi gärna att du brinner extra för just det och har kunskap kring produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln och gärna med delikatessarbete och matsäkerhet. Det är också meriterande om du tidigare haft en ledande roll.
I kombination med detta vill vi att du har en lösningsorienterad och positiv inställning. Du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken och vår färskvaruavdelning ytterligare. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten. 
 


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Haverdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haverdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen