Ny! Bli en av de första att ansöka

Butiksmedarbetare till Hemköp Haverdal

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp Haverdal, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

Hemköp Haverdal är en hemtrevlig butik med ett stort kundfokus och en stark teamkänsla. Hit söker vi nu flera butiksmedarbetare som vill vara del av en framgångsrik verksamhet. Tveka inte att söka redan idag!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Haverdal söker vi nu flera butiksmedarbetare som kommer arbeta och ha varierande uppgifter i hela butiken och blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet på avdelningen. 
De här rollerna ger dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete med chans till utökat ansvar. Tjänsterna avser tillsvidareanställningar på 20–25 timmar i veckan med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är schemalagda mestadels kvällstid men även dagtid och helger.
 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, tycker om att jobba med kunder och försäljning är en förutsättning för rollen där du ska ha ett stort kundfokus. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Det är meriterande att ha arbetat i butik tidigare speciellt med post och spel. Vi ser gärna att du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken. 


Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Haverdal
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Haverdal | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen