Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare, Hemköp Uppsala Svava C

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

 

Vi inom Hemköp och Tempo är stolta över att för andra året i rad ha utsetts till "Årets Karriärföretag" när Sveriges främsta arbetsgivare listas av Karriärföretagen. Utmärkelsen delas ut till de arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma att göra karriär på.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Till Hemköp Svava söker vi nu en medarbetare till kolonial avdelningen som vill vara med och utveckla avdelningen ytterligare. I den här rollen får du möjligheten att påverka från dag ett. Du kommer primärt att arbeta operativt på avdelningen tillsammans i ett team med fokus på positivt kundbemötande, försäljning och se till att vi håller högsta kvalitet. Du ska se till att våra hyllor är välfyllda och att det är rent och snyggt i vår butiken för att ge våra kunder en inspirerande butiksupplevelse. I den här rollen får du ta stort ansvar för avdelningen tillsammans med teamchefen.

Den här rollen ger dig ett roligt och stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, med start så snart som möjligt. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda under dagtid samt kvällar och helger. 

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad samt tycker om att jobba med kunder, personal och försäljning är en förutsättning för rollen. Det är meriterande att ha arbetat i butik tidigare. Vi ser gärna att du har en stor ansvarskänsla och gör det lilla extra som krävs för att lyfta butiken.

Vi ser även att du är lösningsorienterad samt har en positiv inställning. Du skall även ha en god förmåga att kunna prioritera och strukturera. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt och ha öga för såväl detaljer som helheten.


Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb