Arbetsledare för chaufförsverksamhet e-handel Årsta

Bli en av... Delar du vår passion för mat, människor och logistik? Har du erfarenhet som arbetsledare/gruppchef från lager- eller logistikverksamhet och trivs i den rollen?...

Om tjänsten

Bli en av oss

Delar du vår passion för mat, människor och logistik? Har du erfarenhet som arbetsledare/gruppchef från lager- eller logistikverksamhet och trivs i den rollen? Tycker du om att leda utvecklingen av operativa logistikprocesser samt utveckla individer och grupp till att ständigt nå bättre resultat? 

Vi söker nu en engagerad arbetsledare för chaufförer till transport-sidan på Dagabs e-handels i Årsta som vill vara med i utvecklingen och driften av vårt växande e-handelslager. Var med på resan mot framtidens nya transportlogistik. Rollen avser att kvalitetssäkra chaufförsverksamheten där vi kör färdigplockad matkasse direkt hem till kund & slutkonsument.

Det här får du göra

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Mer och mer dagligvaror handlas på nätet och vi står inför stora och spännande utmaningar för att kunna möta förändrade konsumtionsmönster under de kommande åren. I vårt e-handelslager i Årsta hanteras och plockas idag alla beställningar från Willys och Hemköps e-handel.

Tjänsten som arbetsledare för chaufförer inom transport innebär att du leder arbetet för en grupp chaufförer inom avdelningen. Du säkerställer att rutiner, ordningsregler, arbetsinstruktioner samt lagar och förordningar efterlevs och agerar förebyggande för att minimera produktionsstörningar. Som arbetsledare för chaufförer kommer du jobba väldigt nära chaufförerna och en stor del i ditt arbete handlar om att förstå chaufförernas vardag och utmaningar, samt säkerställa att våra chaufförer har rätt förutsättningar för att kunna leverera våra varor med högsta möjliga kvalitet. Bland annat kommer du som arbetsledare leda arbetet under lastning, åka med dina chaufförer med jämna mellanrum, samt hålla regelbundna chaufförsmöten.

För att lyckas i denna roll behöver du även ha en mycket god samarbetsförmåga, och ha lätt för att bygga relationer, samt förmågan att hålla våra chaufförer engagerade och motiverade. Att följa upp nyckeltal och gemensamma aktiviteter och mål är också en stor del i denna roll, då vi arbetar med ständiga förbättringar och hela tiden strävar efter utveckling av vår affär. Rollen är både operativ och administrativ och du kommer ha det formella chefskapet över en grupp chaufförer, med allt det innebär. Du förväntas samarbeta och ha nära kontakt med övriga arbetsledare, transportplanering, lager och produktion. Du rapporterar till transportchef i Årsta, Niklas Malmborg.

Det här förväntar vi oss

Vi tror att du är en engagerad person som ser möjligheter och kommer med idéer till utveckling. Tidigare har du framgångsrikt arbetat som arbetsledare/gruppchef och du kan leda både stora grupper och enskilda personer. Du är en stark initiativtagare som inkluderar, resonerar och får saker och ting att hända. Du håller överenskomna deadlines, levererar med god kvalitet, eskalerar och tar hjälp vid behov. Att du är prestigelös och en naturlig lagspelare är en förutsättning för att du ska trivas hos oss på Dagab. Att skapa struktur i det dagliga arbetet kommer naturligt för dig och du kommunicerar med enkelhet tydligt med chefer, medarbetare och externa parter. Du leder ditt team genom att föregå med gott exempel och du räds inte att agera kravställare, både gentemot chef och kollegor. När den dagliga driften blir hektisk besitter du förmågan att prioritera efter behov. 

Vi tror att du
  • Har en universitets/högskoleutbildning inom logistik/supply chain management eller likvärdig arbetserfarenhet.
  • Har tidigare erfarenhet av att leda personal
  • Är målmedveten, engagerad och har ett genuint intresse för logistik, transport och e-handel.
  • Är van att arbeta i Excel och övriga Office-paketet.
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av tunga transporter, eller själv arbetat som chaufför (med C eller C/E) i liknande bransch. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Anställningen inleds med en provanställning på sex månader. 

Omfattning: Heltid, med variation.

Placering: Årsta, Stockholm.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Årsta
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Årsta | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen