Underhållstekniker i Tranås

F... Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 1050 medarbetare och utgör en del av Boschkoncernen som består av cirka 420 000 medarbetare världen ...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

Bosch Thermoteknik AB i Tranås utvecklar, tillverkar och säljer värmepumpar för den europeiska marknaden. Vi är cirka 1050 medarbetare och utgör en del av Boschkoncernen som består av cirka 420 000 medarbetare världen över.

Vi arbetar med hållbar förenkling av vardagen där stort fokus ligger på miljö, innovation och utveckling. I Tranås finns en produktionsenhet och ett kompetens- och utvecklingscenter. De värmepumpar vi tillverkar hämtar energi från olika källor - berget, vattnet eller luften. Vi arbetar för att ständigt ligga i framkant och bidrar till hållbar energi och en bättre miljö med målet att skapa en förenklad vardag för våra kunder. Kort sagt, vi skapar teknologi som är ”Invented for life”.

Jobbeskrivning

Underhållsavdelningen utgör en viktig del i verksamheten för att vi ska kunna uppnå en god och effektiv produktion. Avdelningen utvecklas kontinuerligt och vi behöver förstärka gruppen ytterligare under 2023 och därmed söker vi drivna och engagerade underhållstekniker som vill vara med på vår tillväxtsresa.

I rollen som underhållstekniker arbetar du med underhåll inom både logistik och produktion. Arbetet består av varierande uppdrag där den huvudsakliga uppgiften är att stötta produktionen vid problem och andra förekommande behov, samt att förbättra och utveckla befintliga processer och flöden här i Tranås. Du ansvarar för att återkoppla om arbetet är färdigt alternativt informerar om vilka åtgärder som kvarstår. Samtidigt som du bidrar med idéer, problemlösning och tar egna initiativ så är det av stor vikt att du följer beslut och deadlines samt flaggar i tid vid eventuella problem. I tjänsten ingår skiftgång och viss beredskap.

Kravspecifikation

Eftersom behovet styr vad som ska utföras krävs det att du är flexibel och har en god initiativförmåga. Att kunna känna av vad som behöver prioriteras är en viktig egenskap i denna roll. Som underhållstekniker samarbetar du med olika personer, inom olika avdelningar. Du är därmed en person som är serviceinriktad, villig att lära dig nya saker och som har en god samarbetsförmåga. Givetvis gillar du tekniska lösningar och att utveckla dessa för att förbättra flöden eller produktionsprocesser. Du är en lagspelare som ställer upp när det behövs och har inga problem med att arbeta med olika typer av människor.  

Truckkort och elkunskaper är meriterande för tjänsten.

Ytterligare information

Gå med och känn skillnaden.

 

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag: 2023-08-01.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Bosch Thermoteknik AB tillämpar slumpmässiga alkohol- och drogtester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanbeder vänligen telefonsamtal. Du får information om rekryteringen via systemet.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Tranås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Tranås | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen