Inaktiv platsannons

Agil Master till Bosch eBike. i Lund

F... På Bosch formar vi framtiden genom att utveckla högkvalitativa tekniska lösningar och tjänster som förbättrar människors vardag. Vi växer tillsammans, vi har kul på jobbet och vi inspirerar varandra. Var med och känn...

Om tjänsten

Företagsbeskrivning

På Bosch formar vi framtiden genom att utveckla högkvalitativa tekniska lösningar och tjänster som förbättrar människors vardag. Vi växer tillsammans, vi har kul på jobbet och vi inspirerar varandra. Var med och känn skillnaden.

Bosch R&D Center Lund står för modern utveckling inom inom områdena uppkoppling, säkerhet, mobilitetslösningar och AI. Vi arbetar med en rad intressanta projekt, med särskilt fokus på mjukvaruutveckling för fordonsindustrin, elcyklar och Internet of Things.

Jobbeskrivning

Du har som huvudsakliga uppgifter att planera och organisera mjukvaruprojekt med ditt team, som arbetar agilt och levererar kontinuerligt.
Du arbetar i ett tvärfunktionellt team, bestående av utvecklare, interaktionsdesigner och testare, för att bygga digitala tjänster för cyklister.
Du kommer att äga projektplanen och tillsammans med teamet, som är geografiskt distribuerat, säkerställa att teamet har möjlighet att leverera i tid, och med stolthet kan uppnå sina mål.
Du möjliggör en agil mjukvaruutvecklingsprocess och du har en stark drivkraft att, tillsammans med ditt team, kontinuerligt förfina arbetssätt och förbättra  processen.
Du använder din erfarenhet av processer och verktyg för att estimera teambehov, tidsplaner, budgetar, risker och förändringsarbete.
I ditt arbete tillämpas agila processer för att möjliggöra ett samarbete inom och mellan team.

Kravspecifikation

Universitetsexamen (magisterexamen/PhD) i datavetenskap, matematik eller jämförbar examen.
Vi ser gärna att du är strukturerad, är en lagspelare, har en problemlösande attityd. Du kommer att behöva ha god förmåga att kommunicera, lyssna och analysera och fatta kloka beslut för at möjliggöra bästa möjligheter för teamet att nå sina mål, må bra och växa.

Vi söker efter dig som är van att jobba som agil master i en skalbar agil miljö.
Du har erfarenhet av att hantera olika intressenter i ett projekt och lösa utmaningar eller problem som hindrar teamet att nå sina mål. Du har en god förmåga att coacha agila metoder, göra tillförlitliga uppskattningar och ha en bra blick för teamets behov.
Erfarenhet av Jira och Confluence. Stark teknisk kunskap om primärt inom mobilteknik.

Språk: Flytande i engelska och svenska - både skrift och tal.

Ytterligare information

Bosch offers you:

  • Flexibility in your work: work time and working from home
  • An agile development environment that is trust-based
  • Room for creativity and initiatives
  • Internal and external training opportunities as well as continuous learning
  • Internal career opportunities
  • Vast network of expert communities in an international setting
  • Collective agreement
  • Benefits and services: health checks, employee discounts, sports and health opportunities, wellness contribution, work-life balance
  • Easy access to local public transport, urban infrastructures, rural surroundings, and catering facilities

Why choose Bosch:
In 2022, for the third year in a row, Bosch have received the "World's Best Employer" award from Forbes/Statista, ranking us among the top 3% of the world's most attractive employers.

At Bosch we believe that diversity is our strength. We look at diversity in gender, generation, nationalities, and culture as our advantage. We believe mixed teams to be more successful because they utilize the potential offered by different perspectives and solution strategies. We therefore promote mixed teams at all levels and draw on the entire talent pool.

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Lund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Lund | Heltidsjobb (förstajobb)