Butikschef Coop Idre

Om tjänsten

Är du intresserad att tillsammans med dina medarbetare ta Coop Idre mot nya höjder? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som har branschkunnighet och affärsmannaskap för att driva en framgångsrik Coop-butik i vackra Idre. Som butikschef har du en betydande roll där vi ser att du är den naturliga ledaren som coachar personal för att uppnå gemensamma mål och aktivt arbetar för butikens ständiga utveckling. Genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att varje dag prestera sitt yttersta.

Din roll kräver att du är strukturerad med stort ekonomiskt ansvar samt är resultatfokuserad, målinriktad, driver förändringsprocesser och har ett starkt sinne för affärer. Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för att butiken är säljande, levande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap då ledning och utveckling av medarbetare är en stor del i din vardag. För att lyckas med detta måste du ha lätt för att kommunicera, vara tydlig i ditt ledarskap, vara entusiasmerande samt använda din sociala lyhördhet.

Coop Idre är en ny fräsch butik sen ombyggnationen i februari 2023 och har ett attraktivt läge i Idre. Det är en säsongsbutik där trycket är som högst vintertid men vi ser även att sommaren växer med bra i försäljning. Coop Mitt erbjuder dig ett spännande och stimulerande chefsjobb i en verksamhet med alla möjligheter för dig som vill utvecklas.

Tjänsten omfattar heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Idre
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Idre | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen