Säljare - X:-tra Motala

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med på X:-tras spännande resa över Sverige. Vi är en svensk butikskedja som lanserade vår första butik 2020 och idag finns på ett antal platser över landet. I våra rymliga butiker hittar våra kunder allt som behövs för både vardag och fest. Alltid till ett schysst pris. Nära. Så att det är enkelt att spara både tid och pengar.

Att X:-tra är en del av Coop innebär att våra butiker ägs och drivs av enskilda kooperativa föreningar runt om i landet och varumärket ägs av Kooperativa förbundet. Coops storlek och förhandlingskraft bidrar till våra schyssta priser och riktigt bra klipp och kampanjer i våra butiker varje vecka.

Att vi tror på och trivs med det vi gör samt vår omtanke om varje enskild kund är nyckeln till framgång enligt oss. Tycker du att det låter intressant och vill jobba som säljare hos oss med varierande arbetsuppgifter såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete?

Varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter innebär också att:

  • Se till att hyllor alltid är frontade och väl påfyllda
  • Se till att alla varor har prisskyltar på hyllorna
  • Skylta om i butiken
  • Hantera reklamationer och klagomål enligt gällande riktlinjer och på ett professionellt sätt
  • Hålla ordning inne i butiken så att allt är välstädat

Tjänsten är ett vikariat på deltid, 5 timmar i veckan. Vikariat sträcker sig från oktober 2023 till och med januari 2024, med möjlighet till förlängning.

Arbetstiderna kommer främst att vara förlagda på kvällar och helger. Vi ser gärna att man är flexibel och kan arbeta dagtid när behovet finns.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Motala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Motala | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen