Inaktiv platsannons

Support agent i Solna

Om tjänsten

Vi letar efter vår nästa stjärna! Är du en kvick problemlösare med en hög initiativförmåga och vågar lägga i ytterligare en växel för att se ett lyckat resultat?
Här får du möjligheten att bli en del av ett socialt och drivet team som utgör hjärtat i hela organisationen för E-handeln. Ser du dig själv som nyfiken, och alltid vill lära mera. Vågar du ta för dig och kan börja omgående att arbeta heltid i Solna? Då är det just dig vi söker!

Skicka din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Till Coop söker vi nu en driven support agent, som komma att bli en del av vårt team på heltid. Som support agent kommer du dagligen att hantera utmanande support ärenden från dina kollegor ute i Coops butiker, agera rösten ut mot våra samarbetspartners och kunderna i vår B2B affär.

Du kommer bli en del av ett kunskapsrikt och drivet team som ansvarar för att hjälpa butiker med felanmälningar och andra tekniska problem som är kopplade till Coops e-handel, samt leverera topp klassig service till alla våra kunder du möte via telefon eller mejl. Känna ett engagemang och agera motor till att vår B2B affär utvecklas och växer.

Uppdraget är på heltid med sex månaders provanställning, med goda chanser till förlängning förutsatt att samarbetet fungerar bra mellan samtliga parter. Arbetstiderna varierar mellan 05:00-18:00. Arbete på helg samt röda dagar kan förekomma.

I rollen som support agent är du en nyckelperson. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Följa manualer och hämta information för att lösa problem.
  • Vara bryggan mellan butik och huvudkontor.
  • Bidra till teamets gemensamma mål och resultat.
  • Hantera större incidenter och eskaleringar
  • Hantera inkommande service ärenden gällande tekniska problem och felanmälningar.
  • Hantera inkommande ärenden kopplat mot vår B2B affär / kommunala kunder

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb