Butikssäljare chark & kött till Coop Djurås

Om tjänsten

Vi söker en Butikssäljare med förmåga att sprida matglädje!

Vi söker dig som är framåt och positiv och som brinner för att ge våra kunder branschens bästa kundmöte. Tillsammans med dina kollegor bidrar du med att butikens chark- & köttavdelning är säljande, inspirerande och attraktiv för att alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en butik som inspirerar kunden till matglädje. Du har ett stort intresse för mat, drivs av utmaningar, ser möjligheter och har en vilja att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Det är viktigt att du är duktig på att prioritera, ta initiativ och har en bra problemlösningsförmåga.

I din roll ansvarar du för att:

  • Koordinera den dagliga driften
  • Se till att avdelningen har tydliga rutiner och riktlinjer
  • Följa upp försäljning mot budget
  • Arbeta aktivt med fysisk förstörelse och svinn

Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad med stort engagemang i arbetet. Det är ett krav att du har yrkeserfarenhet inom dagligvaruhandeln och besitter kunskaper för att kunna driva en framgångsrik chark- och köttavdelning. Rollen innebär även att du blir kvalitetsansvarig, och det är meriterande om du har kunskap inom branschens kvalitetsarbete och egenkontroll avseende livsmedelssäkerhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38,25 tim/vecka (heltid) som föregås av en provanställning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Djurås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Djurås | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen