Inaktiv platsannons

Fullstack-utvecklare till Medmera Bank i Solna

Om tjänsten

Nu kan du vara med och möjliggöra bankerbjudanden om sparkonton och lån till riktigt bra och schyssta villkor. MedMera Bank – som erbjuder finansiella tjänster under Coops varumärke – växer och söker ytterligare en utvecklare som vill vara med på resan.

Du erbjuds en roll med huvudsakligt fokus på ny- och vidareutveckling och stor handlingsfrihet i en mindre organisation med förmågan att fatta snabba beslut. Tillsammans med engagerade kollegor får du utveckla (och utvecklas) i teknikens framkant och du har alla möjligheter att påverka vad och hur de ska arbeta nu, och i framtiden.

Om rollen
Som fullstack-utvecklare har du ett helhetsansvar och är involverad i samtliga faser – alltifrån att hjälpa till med lösningsförslag och arkitektur till att producera kod. Ansvaret roterar över teamet och ni har tillsammans mycket stor handlingsfrihet. MedMera Bank arbetar enligt en agil process i tvärfunktionella team. Hur de samarbetar och stödjer varandra är viktigt för dem och de värdesätter nära samarbete (exempelvis parprogrammering) och löpande kunskapsspridning i teamen.

Utveckling av frontend-applikationer sker i React. Backend görs med hjälp av micro-services i Java 17 med stöd av ramverket Spring Boot. De nyttjar också andra tekniker, till exempel Kafka som central meddelandehanterare och Camunda för processhantering.

MedMera Bank har inlett resan mot molnet (Google Cloud ) med målsättningen att vara cloud native år 2025, vilket för teamet i närtid innebär att bland annat flytta alla applikationer till Docker. I molntransformation önskar de att så många som möjligt ska vara delaktiga. Transformationen sker agilt över flera år.

De har en hybrid arbetsmodell där du delvis kan arbeta på distans. Deras moderna kontor delas med Coop och KF i Solna Business Park, med närhet till mycket bra kommunikationer och parkering.

Publicerad den

24-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb