Inaktiv platsannons

Cloud Architect till MedMera Bank i Solna

Om tjänsten

Har du erfarenhet inom något av de stora molnen och vill genomföra en fullskalig cloud migration i en mindre organisation med förmågan att fatta snabba beslut?

Nu söker vi en Cloud Architect till MedMera Bank , som erbjuder finansiella tjänster under Coops varumärke. Du kommer in i ett tidigt skede och erbjuds alla möjligheter att påverka vägen framåt. Var med och led MedMera Bank in i framtiden redan i dag.

Om rollen
I våras fattade MedMera Banks styrelse och ledning beslut om att de ska flytta all sin infrastruktur från on-prem till Google Cloud Platform (GCP). Arbetet med att skapa en gedigen och stabil foundation har pågått i ett år. Arbetet med att migrera har inletts med fokus på att lyfta ut databaserna först. MedMera Bank ska ha allt i molnet år 2025 och nyttja dess tjänster så mycket som möjligt. Transformationen till molnet sker agilt, vilket blir en lärande resa över flera år.

Som Cloud Architect är ditt huvudsakliga ansvar att rita kartan och genomföra molntransformationen. Utöver att banken har valt Google Cloud Platform som molntjänst för all sin infrastruktur har de ett trettiotal microservices och några licensprogramvaror som de sköter driften av. Teknikstacken är modern och består av bland annat Java-17, React, Kafka, Camunda och Spring Boot.

Du kommer vara en del av plattformsteamet. Du kommer omge dig med erfarna och engagerade kollegor och jobba nära andra cloud architects, engineers, produktägare och scrum master. Teamet har också ett tätt samarbete med övriga tre utvecklingsteam (två som hanterar bankens alla applikationer och ett analys- & big data-team). Samtliga arbetar enligt en agil process i tvärfunktionella team. De värdesätter bra samarbete och löpande kunskapsspridning i teamen.

MedMera Bank har en hybrid arbetsmodell där du delvis kan arbeta på distans. Deras moderna kontor delas med Coop och KF i Solna Business Park, med närhet till mycket bra kommunikationer och parkering.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Deltidsjobb