Inaktiv platsannons

Key Account Manager New Fuels i Hindås

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 5 oktober 2023
 • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Lantmännen Aspen är en världsledande tillverkare av miljöanpassade specialbränslen för små motorer som är snällare för både människa, maskin och miljö. Med en stark passion för innovation har vi utvecklat bränslen för att möta våra kunders specifika behov inom olika områden. Nu är vi redo att ta våra prestationer till nästa nivå genom att diversifiera vårt produktutbud och vårt kunderbjudande. Vi söker därför en engagerad och resultatorienterad Key Account Manager New Fuels för att leda vårt initiativ inom nya bränslen.

Det här kommer du att göra
Som Key Account Manager New Fuels på Lantmännen Aspen kommer du att spela en viktig roll i att förstå trender och specifika behov för nischbränslen på den nordiska marknaden. Du ansvarar för att utveckla och implementera effektiva affärsstrategier som syftar till att framgångsrikt introducera och marknadsföra nya produkter och diversifiera Aspens affär.

En central del av din roll kommer att vara att etablera och vårda långsiktiga relationer med partners såsom återförsäljare, motorsporttävlingar och motortillverkare. Genom att skapa starka och ömsesidigt fördelaktiga förbindelser kommer du att spela en avgörande roll i att säkerställa vår långsiktiga framgång på marknaden. I nära samarbete med vårt produktutvecklingsteam kommer du att arbeta på att ta fram skräddarsydda lösningar som matchar våra kunders specifika behov och önskemål.

Genom att vara proaktiv och nyskapande kommer du att hjälpa oss att nå nya kunder och marknadssegment. I rollen kommer du att delta i förhandlingsprocesser och aktivt arbeta för att säkerställa att avtal sluts för att säkra tillväxt och lönsamhet. Din förmåga att förhandla och stänga affärer kommer att vara avgörande för vår framgång.

Du rapporterar till Nordisk Försäljningschef och är placerad i antingen Hindås, Stockholm eller Malmö (placering i Hindås är meriterande). Resor förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Erfarenhet av strategisk försäljning och affärsutveckling
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område. Akademisk utbildning är meriterande.
 • Professionella språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Övrigt nordiskt språk är meriterande.
 • B-körkort

Du är:

 • En person med stark analytisk förmåga och kommersiell anda
 • Entreprenöriell med god förmåga att tänka utanför ramarna
 • En relationsskapare med utmärkt kommunikations- och presentationsförmåga
 • Driven, uthållig och resultatinriktad.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 5/10. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Malin Johansson, . Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

25-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Hindås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Hindås | Lantbruk | Deltidsjobb