Ny! Bli en av de första att ansöka

Chef Operations i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

 • Ansök senast: 9 oktober 2023
 • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Är du redo att leda Operations inom Lantmännen Lantbruk Sverige, och vara en nyckelperson i vår målsättning mot produktion och logistik i världsklass? Vi söker en erfaren ledare som vill axla rollen som Chef Operations och som vill ta ansvar för att driva förändring och leda oss mot nya höjder med precision och kraft. Det här är en möjlighet för dig som verkligen vill göra skillnad och tillsammans med oss, ta ansvar från jord till bord.

Det här kommer du att göra

I rollen som Chef Operations kommer du att leda det övergripande arbetet inom logistik och produktion för Lantbruk Sverige, med målet att skapa produktion i världsklass. Ditt huvudansvar är att tillsammans med ditt team säkerställa att verksamheten håller hög standard och att vi når våra affärsmål. I linje med affärsmålen fastställer du långsiktiga och kortsiktiga strategier. Du kommer att leda, motivera, utveckla och följa upp ditt team med fem direktrapporterande för att samtliga ska uppnå både sina egna och verksamhetens mål. Du utarbetar och följer upp verksamhetens budget, leveransmål och servicenivåer.

Du säkerställer drifts- och leveranssäkerhet inom Lantbruk Sveriges samtliga produktions- och lagerenheter. Du arbetar för att produktionsteknik och processer är effektiva och lönsamma och att investeringar ger avkastning enligt business case. Vidare ansvarar du för att verksamheten organiseras, bemannas och leds effektivt och att alla aktiviteter hanteras och efterlevs enligt fastställda interna och externa kvalitets- och arbetsmiljökrav.

I rollen ingår många kontaktytor och du har nära samarbete med personer både internt och externt. Du ingår i ledningsgruppen för Lantbruk Sverige.

Tjänsten är placerad i Malmö och rapporterar till Executive Vice President Lantmännen Agriculture Sector. Då våra produktions- och lagerenheter finns runt om i Sverige förekommer frekventa resor.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

 • Med fördel en akademisk examen inom relevant område som ger dig den teoretiska förståelsen för att leda produktion i världsklass
 • Ett gediget track record av att ha arbetat i en liknande ledande roll inom tillverkningsindustrin, vilket har gett dig erfarenheten och insikterna som krävs för att navigera framgångsrikt inom området
 • En stark förmåga att kommunicera på svenska och engelska
 • Gedigen erfarenhet av förbättringsarbete
 • Med fördel erfarenhet av automationsprojekt/digitalisera produktionsprocesser

Du är:

 • En skicklig ledare som med situationsanpassat ledarskap behärskar konsten att ge klara instruktioner och riktlinjer till ditt team.
 • Van vid och trivs med att leda genom andra chefer.
 • Drivande och uthållig. Du har förmågan att effektivt bryta ner och analysera information, identifiera roten till problem och föreslå realistiska och praktiska lösningar.
 • En stark lagspelare som främjar samarbete och delar med dig av kunskap och information. Du bidrar till en positiv gruppdynamik.
 • En motivator som entusiasmerar och uppmuntrar dina kollegor och medarbetare att framgångsrikt nå individuella och gemensamma mål.
 • Kreativ och nytänkande i ditt arbetssätt och har förmågan att utveckla nya och originella idéer och innovativa tillvägagångssätt för att lösa komplexa problem.
 • Starkt resultatorienterad med en ihärdig strävan att uppnå mål och förväntningar.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9/10. Urval sker löpande. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer. Som slutkandidat kommer det att genomföras en bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Acting Talent Acquistion Manager, Johanna Leijon på . Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
 • Amazing colleagues

 • Business in mind & people at heart

 • A unique business range

 • Heading for the future

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen