Inaktiv platsannons

Arbetsledare Bar till Liseberg Grand Curiosa Hotel i Göteborg

Om tjänsten

Arbetsledare Bar till Liseberg Grand Curiosa Hotel
Liseberg Grand Curiosa Hotel, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 450 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Nyöppnade Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana (öppnar 2024) skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare för Bar fungerar du som Service Managers högra hand, där ni tillsammans ansvarar för planering, ledning och fördelning av det dagliga arbetet för Grand Curiosas barer. Du verkar i fantastiska bar- och restaurangmiljöer, där du tillsammans med ditt bar-team kommer skapa enastående drinkupplevelser och service för våra gäster. Du har en central roll som arbetsledare, där du är mycket synlig i verksamheten. Du har förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt och tar stort ansvar för att finnas till för samtliga medarbetare på ditt område genom att motivera, inspirera och vara behjälplig vid de situationer som kan uppstå. Du rapporterar till Mei Rose Service Manager och arbetar också tätt tillsammans med övriga kollegor på hotellet.

Vem är du?
Som arbetsledare bar är det viktigt att du är lösningsorienterad och har öga för detaljer och kvalité samt en god förmåga att prioritera och hantera flera ärenden samtidigt. Du har en kommunikativ fallenhet både gentemot kollegor och gäst, och verkar för ett gott samarbetsklimat mellan kollegor både i bar och restaurang. Du gillar högt tempo och drivs av snabba utmaningar som kräver kreativitet och flexibilitet. Som arbetsledare bidrar du till en god ekonomi och ser utvecklingspotential inom ditt verksamhetsområde.

För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag - ja då tror vi att du kommer älska att jobba som arbetsledare för Bar på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har stor erfarenhet av arbete inom restaurangbranschen, med särskilt fokus på bar. Relevant utbildning inom hotell och restaurang ser vi som meriterande. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande position i bar. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer och har goda kunskaper inom mat- och vinkunskap. Kännedom om modern cocktail- och dryckesskapande är meriterande. Du har ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt och har förmågan att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten.

Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras vilket innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi värdesätter om du har ett brinnande hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster tillsammans med ditt team.

Publicerad den

23-06-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej