Liseberg söker Löneadministratör i Göteborg

Om tjänsten

Liseberg söker Löneadministratör
Funktion People & Culture, Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 450 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Rollen
Är du en Löneadministratör med erfarenhet av att jobba med olika kollektivavtal? Längtar du efter att få tillbringa dagarna med en grupp fantastiska kollegor i en inspirerande miljö med en uttalad ambition att vara Sveriges bästa arbetsplats? I så fall kan det vara just dig vi söker!

Funktionen People & Culture samlar Lisebergs arbete med allt som rör medarbetare och medarbetarupplevelsen – från rekrytering och arbetsgivarvarumärkesfrågor till systemförvaltning och lön. Funktionen består av tre underavdelningar: HR, Medarbetarservice och Medarbetarresan.
Nu letar vi efter en lönemedarbetare till det dynamiska löneteamet.

Arbetsuppgifter
Som löneadministratör har du arbetsuppgifter såsom löneberedning, kontroller av tidredovisning, behörighet- och personaladministration, pension och försäkringar samt support och stöd till chefer, anställda och personalkoordinatorer. Lönegruppen, som idag består av fyra personer, delar på arbetsuppgifterna men har olika fokusområden. Vi hanterar lön för ca 3 000 personer årligen varav ca 2 500 personer har en timanställning.

Vi jobbar i personalsystemet Sympa och tidssystemet Quinyx, samt lönesystemet Flex HRM Payroll. Avtalsområdena är Unionen, Kommunal och Hotell- och restaurang.

I tjänsten ingår både interna och externa kontakter, det är därför viktigt att du är servicemedveten, har ett gott bemötande och tycker om att ge stöd och support. Du bidrar till god arbetsmiljö och betyder mycket i den egna arbetsgruppen som tillsammans med övriga funktioner och verksamhetsområden verkar för att åstadkomma rätt lön i rätt tid.
Lönegruppen består av ett fantastiskt gäng glada, serviceinriktade och kloka kollegor.
Våra värdeord är säkerhet, omtanke, kvalitet, glädje och kreativitet.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en yrkesutbildning inom området lön eller cirka två års erfarenhet av lönearbete. I arbetet är du lösningsfokuserad, noggrann och ansvarstagande och trivs med att arbeta i grupp.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen