Drifttekniker till drivmedelsdepå i Västervik

Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då är det dags att se hit!

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Hela samhället ställer om mot en fossilfri framtid. Vi vill leda utvecklingen i branschen genom att driva förändring och arbetar aktivt för att minska vårt eget klimatavtryck, såväl som att hjälpa våra kunder att göra bättre och mer hållbara val utifrån sina förutsättningar. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Välkommen att följa med på vår resa!

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

OKQ8 har sammanlagt 7 egna drivmedelsdepåer i Sverige från Sundsvall i norr till Malmö i söder samt 3 depåer i Danmark. Produkterna levereras in till depån i huvudsak med fartyg eller tankbil. Lagring sker i både i ovanjordscisterner samt i bergrum. Produkterna distribueras i första hand från depån via utlastning till tankbilar. Verksamheten är certifierad enligt ISO 9001 och 14001. Vi söker nu en Drifttekniker till vår drivmedelsdepå i Västervik.

Som Drifttekniker utför du arbetsuppgifter inom både skötsel- och underhållsarbeten samt administrativt i datormiljö. Din roll är operativ där du kommer att samarbeta med kollegor i att hantera tekniska arbetsuppgifter såsom felsökning, mindre underhållsarbeten, pumpningar och kvalitetskontroll av drivmedelsprodukter. Arbetet innebär även administrativa arbetsuppgifter som t.ex. lageravstämning, kontroller, analyser och rapportering. Stor del av arbetet genomförs efter fastlagda rutiner och instruktioner där du är med och bidrar till en väl fungerade verksamhet. Du kommer att ha kontakt och arbeta med externa entreprenörer, myndigheter och intern personal inom OKQ8.

Mestadels utförs arbetet under kontorstid. Du ingår i schemalagd 24h-beredskap ca. var 3:e – 4:e vecka. Utöver detta kan även lossning av båtar innebära ett visst arbete på nätter och helger. Stor del av arbetet genomförs gemensamt men det är också viktigt att du kan ta ansvar och är självgående när du väl har kommit in i din roll.

Kvalifikationer

Vi söker

Vi tror att du som söker antingen är en erfaren drift/process-tekniker eller har en ambition med att växa i verksamheten. Du har teknisk utbildning eller annan likvärdig erfarenhet i grunden, du är lösningsorienterad och van att fatta beslut, har du kännedom om kemiska produkter och har verkat i en liknande bransch är det ett plus.

Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, initiativtagande, ansvarskänsla samt en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har ett intresse av att utvecklas i rollen och är intresserad av att eventuellt ta nästa steg. Du bör ha datorvana, körkort och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. På grund av arbetets karaktär så är våra depåer och dess närområden helt rökfria.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Depåchef Gunnar Karlsson på telefonnummer 0703-222693, har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Johanna Scarlett på .

Varmt välkommen med din ansökan!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Vi har riktigt bra förmåner
  • Tjänstepension och friskvårdsbidrag

  • Lunchbidrag som betalas ut med lönen

  • Fri läkarvård upp till högkostnadsskyddet

  • Möjlighet till ersättning vid föräldraledighet

  • Personalrabatt på våra stationer

  • 3 extra klämdagar varje år, utöver semester

  • Utbildningar via interna plattformar

  • Fler personalerbjudanden i förmånsportalen

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Västervik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västervik | Detaljhandel | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen