Servicetekniker inom dokumenthantering i Malmö

Om tjänsten

Erfaren tekniker i Malmö som vill arbeta med service och installation av hårdvara? Söker du ett självständigt arbete i en kundnära roll? Har du dessutom ett tekniskt intresse som du vill utveckla? Då är rollen som servicetekniker hos oss på Office Management rätt för dig.

Läs mer och sök tjänsten redan i dag!

Om rollen
Här får du en varierande och utvecklande roll där du tillsammans med dina kollegor strävar efter att ge våra kunder bästa servicen. Som servicetekniker kommer du att ansvara för installation och service av hårdvara inom dokumenthantering ute hos våra kunder. Du arbetar självständigt och förväntas planera och prioritera din dag utefter inkomna ärenden. Du kommer även att arbeta med rapportering och administration. 

Tillsammans med teamet bidrar du ständigt till att utveckla och effektivisera våra lösningar för att skapa mervärde för våra kunder.

Arbetsuppgifter
Som Servicetekniker inom dokumenthantering kommer du bland annat att arbeta med och ansvara för installation, underhåll och service. Det innebär att du kommer att arbeta med;

 • Hantering av service och reparationer
 • Installation/driftsättning/konfigurering av hård och mjukvara
 • Användarutbildning på våra produkter och programvaror
 • Dokumenterar och rapporterar arbetsuppgifter

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande samt har ett stort fokus på kundservice. Du förstår vikten av en god dokumentation och att följa en överenskommen tidsplan och deadlines. Du motiveras av att ha ett varierade arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att skapa hållbara relationer och ditt lugna och pedagogiskt sätt gör att du snabbt skapar förtroende ute hos våra kunder. Din förmåga att lösa problem, vara noggrann och kommunikativ kommer att vara avgörande för att bli framgångsrik som tekniker hos oss.

Din profil
Erfarenhet av att arbeta med dokumenthanteringssystem, skrivare eller annan typ av hårdvara.

  Har du arbetat som tekniker inom IT är det meriterande.

  Goda kunskaper i såväl tal som skrift i både svenska och engelska är ett krav

  B-körkort

  Vad kan vi erbjuda dig
  Du kommer till en organisation som blivit Great Place to Work-certifierade flera år i rad. Vi trivs tillsammans och ser det som en självklarhet att dela med oss av kunskap, kompetens och insikter. För oss är work life balance viktigt och vi har närvarande chefer, en inkluderande arbetsplats och ger alla våra medarbetare förutsättningar att utvecklas. Vi satser långsiktigt på våra medarbetare och du börjar din resa hos oss genom en gedigen onboardning.

  Vårt erbjudande omfattas bland annat av;

  • En timmes träning på arbetstid varje vecka
  • En timmes utbildning/förkovring på arbetstid varje vecka
  • Möjlighet till tjänstebil
  • Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020, 2021, 2022, 2023
  • O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag och förmånsportalen Benify

  Övrigt
  Start: Enligt överenskommelse

  Omfattning: Heltid

  Plats: Malmö med hela Skåne som upptagningsområde

  Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

  Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare på carolina.degerkvist@officemanagement.se

  Om oss
  Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag som identifierar och paketerar helhetslösningar tillsammans med serviceåtagande för våra kunder. Sedan 1993 har vi skapat de bästa förutsättningarna för allt som rör din arbetsplats, och idag hjälper vi fler än 8000 kunder i Sverige, Norge och Finland till en smartare och effektivare arbetsdag.

  Vår vision: Vi gör din arbetsdag framgångsrik.

  Vår mission: Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för trivsel, samarbete och kommunikation på din arbetsplats. Vi levererar hållbar framgång.

  Om Office Management

  Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 400 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management är klimatneutralt enligt standarden PAS2060, vilket innebär mätning, minskning och klimatkompensering av hela bolagets klimat¬avtryck. Arbetet omfattar utsläpp från hela verksamheten, inklusive produkter och tjänster som levereras till kund. Bolaget är miljöcertifierade ISO14001. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.300 MSEK år 2022 och har kontor i Stockholm, Oslo, Uppsala, Tammerfors, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Kramfors, Linköping och Luleå.

  Grundades 1993
  Medarbetare 450
  Omsättning 1320 MSEK

  Publicerad den

  19-09-2023

  Extra information

  Status
  Öppen
  Ort
  Malmö
  Typ av kontrakt
  Heltidsjobb (förstajobb)
  Typ av jobb
  Kontor / Administration
  Körkort önskas
  Nej
  Tillgång till bil önskas
  Nej
  Personligt brev krävs
  Nej

  Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

  Ansök nu

  Dela jobbannonsen