Automationstekniker till Pågen AB i Malmö

På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.

Om tjänsten

Automationstekniker till Pågen AB i Malmö

Är du en strukturerad automationstekniker som drivs av kontinuerlig utveckling och gillar att arbeta i en dynamisk miljö? Vill du vara en del av ett erfaret team och utvecklas tillsammans med andra?

Då kan rollen Automationstekniker på Pågen i Malmö vara ditt nästa karriärsteg!

Om rollen

Som Automationstekniker på Pågen AB kommer du att vara en del av vår kunniga och kompetenta teknikavdelning. Här arbetar vi tillsammans med:

 • Förebyggande underhåll
 • Förbättringsarbete
 • Optimering av befintliga utrustning
 • Avhjälpande underhåll och akuta arbeten
 • Att vara support för våra operatörer angående underhålls- och maskinrelaterade frågor.

Du kommer även stötta våra kommande projekt och ombyggnationer. Bageriets maskiner och styrsystem är av varierande ålder men högt automatiserade. Du kommer att arbeta i styrsystem från bl a Siemens och Mitsubishi.

Tjänsten är dagtid men kan andra tider kan förekomma vid behov.

Kvalifikationer

Då tjänsten är inriktad mot avancerad problemlösning behöver du ha en god förmåga att lösa komplexa problem samtidigt som du är flexibel, strukturerad och kan hantera flera kontaktytor samtidigt.

Genomförd gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du har:

 • Gymnasieutbildning med inriktning inom El/ och eller automation eller liknande
 • Erfarenhet inom industriverksamhet
 • Erfarenhet av styrsystem från Siemens och/eller Mitsubishi samt deras programmeringssystem, t ex Siemens Step 7, TIA Portal, GX IEC Developer, GX Works
 • Erfarenhet av HMI system från Beijer och Siemens
 • Arbetat med servos eller frekvensomformare från SEW, Danfoss, Siemens m.m
 • Kunskaper inom process
 • Erfarenhet av andra IT system, SQL och databas

Du har dessutom goda datorvana och behärskar både svenska och engelska i såväl tal som i skrift.

Som person är du prestigelös, lyhörd, resultat- och serviceinriktad och har en positiv inställning till nya lärdomar. Du har god social kompetens och tycker om att samarbeta samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt med stor noggrannhet.

Vad erbjuder Pågen?

Pågen är ett företag med ett långsiktigt förhållningssätt som har en passion för att ständigt utvecklas för att kunna fortsätta förse sina konsumenter med färskt gott bröd. Vi har en entreprenörsdriven kultur med korta beslutsvägar och stark lokal förankring. Vi har ett högt automatiserat bageri i ständig utveckling, som präglas av medarbetarnas engagemang att baka med kärlek där man har omsorg kring hela värdekedjan – från sådd av spannmål till butikshyllan. Pågen är ett företag med positiv försäljningsutveckling i en stabil bransch, både i Sverige och internationellt. Hos oss blir du en del av ett erfaret och engagerat team med stor samlad kompetens, där du kommer att få bygga vidare på din kompetens och karriär – det är bara dina egna ambitioner som sätter gränserna.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen