Chaufförer sökes till Sodexo Stockholm i Järfälla

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Sodexo Distribution i Stockholm har ungefär 60 medarbetare som arbetar med att tillgodose transportbehovet av kall mat, varm mat och hjälpmedel till våra kunder runtom i Stockholms län. 

Vi söker nu ett antal duktiga chaufförer som med ett leende på läpparna vill vara med och hjälpa oss fortsätta hålla hög servicenivå och punktlighet då vi har fått utökat förtroende samt nya uppdrag! 

 

Vi söker både B-korts och C-korts chaufförer (giltigt YKB/förarkort krävs vid C-kort). 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss har du ansvar för ditt fordon och får köra i olika områden olika dagar i veckan. Flexibilitet och öppenhet för nya möjligheter är viktigt. Vi lägger stort fokus på att uppnå företagets målsättningar såsom kundnöjdhet, effektivitet och trivsel hos våra medarbetare. Vi erbjuder en tjänst där du som chaufför och ansiktet utåt för Sodexo säkerställer att vi fortsatt håller hög servicegrad till våra kunder. Det är viktigt att du som chaufför förstår betydelsen av ditt arbete då många människor är beroende av dig och den tjänst du tillhandahåller för att kunna fortsätta leva i sina hem. 

Som medarbetare hos oss på Sodexo Transport arbetar vi enligt värdeorden laganda, serviceanda och punktlighet. Det är därför av största betydelse att du som chaufför kan identifiera dig med dessa. Sodexo erbjuder även en gedigen introduktion och du kommer att ha många erfarna kollegor. 

Kall mat / Matlådor B-kort
Vi ser till att de som inte kan tillse sitt behov själva får en leverans av färdiga restauranglagade kylda matlådor en gång i veckan. Vi samlar också in beställningar för kommande veckor och ser till att om personen själv inte är rörlig att maten ställs in i kylskåp innan vi lämnar platsen. Vi levererar till både privatpersoner och hemtjänster / äldreboenden. Man arbetar utefter en kundlista där vid leverans samlar in beställningar för kommande veckor och prickar för på kundlistan vad som samlats in. 

Varm mat B- och C-kort
I flera kommuner i länet levererar vi varm mat till skolor och äldreboenden. Vi hämtar hos ett eller flera leveranskök och levererar till ett eller flera mottagningskök enligt de tider som kunden önskat. Man arbetar utifrån en så kallad turlista med tidspassning som alla är inarbetade. 

Hjälpmedel C-kort
Våra hjälpmedelschaufförer ser till att leverera och hämta tillbaka hjälpmedel till och från människor som behöver våran hjälp för att kunna fortsätta bo kvar i sin egen trygghet. Många gånger en livsnödvändighet för våra kunder så vi känner verkligen en stolthet i att kunna tillgodose behovet. Leverans sker även till vårdcentraler och större sjukhus och deras hjälpmedelsförråd. I början får man hjälp med planering av körningarna men när man blivit varm i kläderna så förutses man lägga upp sin egen plan för dagen. 

Hjälpmedel Sängchaufför C-kort
Våra sängchaufförer ser till att leverera och hämta tillbaka i huvudsak de sjukhussängar vi tillhandahåller personer med extra behov av hjälp i hemmet. Som med övriga hjälpmedel så är det oftast livsnödvändigt för våra kunder så vi känner verkligen en stolthet i att kunna tillgodose behovet. För denna tjänst så arbetar man två personer som tillsammans lägger upp en plan för de leveranser / hämtningar man har i sitt område och ringer och samordnar med kunden eller vårdgivare för att säkerställa tillträde till bostaden. På plats så installerar/monterar vi dessa sängar vid leverans eller monterar ner vid hämtning. Om hissar inte finns eller är trasiga så plockar man isär sängen och bär upp delarna tillsammans. Genomgång av dessa tekniska aspekter fås av oss och kräver ingen djupare teknisk kunskap innan. Jobbet är stundvis fysiskt ansträngande och kräver att du är fullt frisk i axlar och rygg. God tid planeras för dessa lyft och hjälpmedel finns för att underlätta. 

 Kompetenskrav

 • Vi söker dig som är resultatdriven, nyfiken och som vill lära nytt! Vi tror att du antingen har erfarenhet av distribution eller arbete inom servicebranschen och har en god känsla för service vilket kommer bidra till att vi fortsatt har nöjda kunder.
 • Du har lätt för att använda mobiltelefonen som verktyg för GPS. 
 • Du har god körvana och ett gott lokalsinne. 
 • B-körkort och/eller C-körkort krävs respektive för de olika tjänsterna.  
 • Du ska även kunna ta dig till kontoret i Viksjö industriområde tidig morgon då arbetet börjar mellan 06.30 och 08.00 beroende på tjänst. 
 • God fysik krävs då vissa tjänster är rörliga arbeten och kan kräva tyngre lyft. 

Personliga egenskaper

 • Du är en lagspelare med ett visst mått av stresstålighet. 
 • Du är nyfiken och har förståelse för logistik. 
 • Du är en social person som vet hur man bemöter äldre människor. 
 • Du har lätt för att kommunicera och du uttrycker dig väl i både tal och skrift på Svenska. 

Om anställningen

 • Lön enligt gällande kollektivavtal. 
 • Tillsättning sker löpande under ansökningsperioden då några uppdrag startat eller startar inom kort. Kan du börja direkt är det extra meriterande. 

Ansökan
Vi ser fram emot att ta emot din ansökan snarast via våran portal ReachMee. Sista ansökningsdatum 30/9-23. Anställningarna kan komma att tillsättas innan slutdatum. Ansökan via mail kan inte behandlas. 

Kontaktpersoner vid frågor om tjänsten

Christoffer Åsén, transportansvarig 

Abdullah Rhordo, facklig representant Kommunal 

 

Välkommen med din ansökan! 

Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=6753&rmlang=SE

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Järfälla
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Järfälla | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen