Kock till Sodexo i Sigtuna

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Som kock på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för vår slutkund. Det här är en chans att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär med en global ledare inom service! Gå med i Sodexo och bli en del av något större. Du hör hemma i ett team där du kan agera målmedvetet och trivas på ditt eget sätt.

Till vårt produktionskök i Märsta söker vi nu dig som är kock. Här är vi ett kompetent team som arbetar med att tillaga och servera tusentals måltider per dag. Tillsammans med vårt kockteam om fyra personer kommer du att förse sjukhus, äldreomsorg och privata restauranger med högkvalitativa och välsmakade måltider. Vår matlagning ger energi till människor när de behöver det som mest. Vi gör skillnad på riktigt!

Vad du kommer att jobba med:

  • Beredning, smaksättning och tillagning av högkvalitativa måltider utifrån givna recept
  • Övervaka krav och rutiner för hygien för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter
  • Dokumentation av temperatur vid tillagning och nedkylning

Vad du bidrar med:

Vi ser att du som söker har erfarenhet från kockyrket, antingen genom utbildning eller yrkeserfarenhet. Du har ett genuint intresse för god och kvalitativ mat samt är självständig i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.

Vad vi erbjuder:

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt. Hos oss finns goda möjligheter till utveckling genom utbildning och karriärmöjligheter. Dessutom har vi ett förmånspaket bestående av bl.a. friskvårdsbidrag och diverse rabatter på hotell och annat. Hos verksamheten i Märsta erbjuder vi också mat på jobbet.

Om tjänsten

Detta är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vår verksamhet pågår under veckans alla dagar och vi tillämpar ett rullande schema där du antingen arbetar kl. 7-15 eller kl. 12-21 samt varannan helg.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sigtuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sigtuna | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen