Sodexo söker hjälpmedelstekniker i Sundbyberg

Om tjänsten

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Om rollen

Som hjälpmedelstekniker spelar du en avgörande roll i att säkerställa att personer med olika behov får tillgång till optimala hjälpmedel. Din huvudsakliga uppgift är att justera, reparera, montera, anpassa och utföra provningar av olika hjälpmedel. Du arbetar i nära samarbete med din kollega, hjälpmedelskonsulenten, för att säkerställa att varje individ får skräddarsydda lösningar som förbättrar deras livskvalitet.

Ditt arbete omfattar att noggrant planera och dokumentera varje steg av processen. Genom att följa etablerade protokoll och riktlinjer ser du till att varje hjälpmedel är korrekt justerat och anpassat för användarens specifika behov. Ditt engagemang för att leverera högkvalitativ service återspeglas i din förmåga att förstå och lösa tekniska problem samt säkerställa att varje hjälpmedel fungerar optimalt.

Du kommer att spela en nyckelroll i att förbättra människors liv genom att säkerställa att de har tillgång till rätt hjälpmedel och stöd. Din skicklighet, noggrannhet och förmåga att samarbeta med hjälpmedelskonsulten kommer att göra dig till en viktig del av vårt dedikerade team.

 I rollen som hjälpmedelstekniker förväntas du:

 - Justera, reparera, montera, anpassa, specialanpassa och provköra olika hjälpmedel.

- Samarbeta nära med hjälpmedelskonsulenten samt våra kunder för att skapa skräddarsydda lösningar.

- Följa etablerade planerings- och dokumentationsprocesser.

- Identifiera och lösa tekniska utmaningar med hjälpmedel.

- Säkerställa att varje hjälpmedel är korrekt anpassat för användarens behov.

 Vi ser fram emot att välkomna en dedikerad hjälpmedelstekniker till vårt team, någon som delar vår passion för att göra en positiv skillnad i människors liv genom högkvalitativa hjälpmedelslösningar.

Befattning: Hjälpmedelstekniker

Affärsområde: Healthcare and seniors

Geografiskt läge: Sundbyberg

Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40h/v, 100 %, vardagar 08:00-16:40

Kvalifikationer/Krav:

 • Teknisk gymnasieutbildning (med inriktning el, fordon, maskin) alternativ likvärdig utbildning. Erfarenhet från olika vårdområden är meriterande
 • Pedagogisk kompetens
 • Dokumentationsteknik och datorvana
 • Noggrann, ansvarsfull och nyfiken
 • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
 • Du ska inneha B körkort

Vem är du?

Vi söker dig som är engagerad, tekniskt kunnig och har en stark önskan att göra en meningsfull påverkan på människors liv. Som en potentiell kandidat för rollen som hjälpmedelstekniker förväntar vi oss att du har ett genuint intresse för att arbeta med hjälpmedel och tekniska lösningar. Du trivs med att lösa tekniska utmaningar och har förmågan att samarbeta nära med kollegor och användare för att säkerställa att varje hjälpmedel är perfekt anpassat.

Ditt noggranna och metodiska arbetssätt, tillsammans med din förmåga att följa planerings- och dokumentationsprocesser, kommer att vara en värdefull tillgång i denna roll. Du är en kommunikativ person som kan förklara tekniska aspekter på ett enkelt och begripligt sätt, både för dina kollegor och användare.

Din vilja att lära och utvecklas i takt med tekniska framsteg, samt din öppenhet för att samarbeta och dela kunskap, kommer att göra dig till en viktig medlem i vårt dedikerade team av hjälpmedelstekniker och hjälpmedelskonsulter. 

Om du är redo att ta dig an en roll där du inte bara utför tekniskt arbete, utan också gör en positiv skillnad i människors vardag genom ditt bidrag, då är du precis den typ av person vi letar efter.

 Som den ideala kandidaten:

 • Har du ett äkta intresse för hjälpmedel och teknik.
 • Är du skicklig på att lösa tekniska problem och utmaningar.
 • Har du förmågan att samarbeta och kommunicera effektivt.
 • Värdesätter du noggrannhet och kvalitet i ditt arbete.
 • Är du öppen för kontinuerlig lärande och utveckling.
 • Är en positiv och driven person.
 • Meriterande är utbildning i Heta arbeten.

Saknar du någon av de erfarenheter som beskrivs här ovan men ändå är intresserad av tjänsten? Skicka in en ansökan och beskriv vad du kan tillföra istället. Ett starkt driv kan ta en långt!

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och stimulerande, vi arbetar efter våra värderingar Laganda, Serviceanda och Utveckling. 

Tveka inte att skicka in din ansökan. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Din ansökan vill vi ha in senast den 30 november.

Ansökan kan endast göras via vårt rekryteringsverktyg ReachMee.

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sundbyberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundbyberg | Restaurang | Deltidsjobb

Ansök nu

Dela jobbannonsen