Senior Souschef till våra Frukostkök i Göteborg

Om tjänsten

Senior Souschef till våra Frukostkök

Detta innehåll tillgodoses av tredje part. Genom att visa det externa innehållet accepterar du

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.

Nu söker vi en engagerad och passionerad Senior Souschef med ett extra gott öga för frukostservering som skall ge våra gäster en fantastisk frukostupplevelse. 

 

Om rollen
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, inköp, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. I din roll får du också möjlighet att vara med i utvecklingsarbetet av vår verksamhet genom bland annat konceptutveckling, effektivisering och bemanningsoptimering. 

Som Senior Souschef avlastar du även vår Head Chef Malin Lindström med vissa administrativa uppgifter samt rekrytering och bemanning. 

 

Vem är du?
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt erfarenhet från arbetsledande roll, minst 4 år.  Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, köksekonomi och svinnhantering. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Meriterat om du har erfarenhet från stordrift inom kök då vi varje dag serverar ett stort antal frukostgäster. Ett extra plus är om du brinner för arbete kring hållbarhet och klimat då det ligger oss varmt om hjärtat. 

Du är trygg i att ta egna initiativ, flexibel och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar.

Du är en ödmjuk och lyhörd ledare som gillar att motivera och inspirera dina medarbetare. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Då en del av arbetstiden innefattar administrativ planering ser vi vi gärna att du har god datavana. Meriterande är god kunskap i Officepaketet samt FreshX. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

 

Varför ska du välja oss?
Spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår Head Chef Malin Lindström och vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson. 

Vi är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär.

 

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% inom kollektivavtalet Visita/Unionen med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

För att matcha rätt person med rätt jobb har vi i denna rekryteringsprocess valt att låta slutkandidaterna genomföra två tester. På detta sätt ökar vi chansen att på ett objektivt och opartiskt sätt hitta rätt kandidat samt att säkerställa att du som blir anställd har rätt förutsättningar för att lyckas i din roll. 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)

Ansök nu

Dela jobbannonsen