Vill du vara med och forma framtiden i Sundsvall! Vi söker Elingenjörer!

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

 

Vill du precis som vi göra skillnad på riktigt? Hos oss på Sweco är du med och formar framtiden!

El- och telesystemen blir mer och mer komplexa och den tekniska kompetensen är viktigare än någonsin, därför arbetar vi på Sweco med de senaste tekniska konsultverktygen för att kunna optimera för våra kunder. Hos oss värderar vi nyfikenhet och viljan att påverka. Även om vi är ett stort nationellt företag så är den lokala förankringen avgörande för oss. Våra medarbetare är nyckeln till framgång och därför erbjuder vi fortlöpande kompetensutveckling och kunskapsutbyte med kollegorna runt om i landet.    

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du möjlighet att glänsa med din kunskap och erfarenhet. Genom vårt digitala arbetssätt kommer du att delta i komplexa uppdrag över hela landet. Du kommer också få en roll att agera som mentor för mer juniora medarbetare inom vår norra region.

På Sweco är vi engagerade och tar stort ansvar för våra uppdrag. Vill du vara med och bidra med din kunskap och kompetens i ett drivet och vetgirigt gäng? Vill du vara med och leverera de bästa och mest hållbara lösningarna till kunden? Då är du varmt välkommen till oss i Umeå!

På Sweco erbjuder vi ett hållbart arbetsliv, en balans mellan arbete och fritid. Ett stort plus är att vi har roligt tillsammans varje dag.

Din framtida roll

Som senior konsult inom El/tele kommer du exempelvis arbeta med:

  • Projektering och utredning i spännande uppdrag. Våra beställare är bl.a kommuner, landsting, statliga verk, fastighetsbolag, industribolag och byggbolag med tyngdpunkten i Västerbotten
  • Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom EL/Tele och säkerhet

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. 

Dina erfarenheter

För att passa som konsult hos oss tror vi att du har:

  • Lång erfarenhet av EL-projektering, erfarenhet av konsultbranschen eller likvärdig kompetens från entreprenadbranschen

Vem är du?

Du är en engagerad, nyfiken och ansvarstagande person som gärna delar med dig av din kunskap och din kompetens. Du har lång erfarenhet från jobbet som konsult, alternativt motsvarande kompetens förvärvad i entreprenadbranschen. Din servicenivå är hög, du är självdriven och du föredrar ett transparent och coachande ledarskap.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.

På Sweco vill vi vara en arbetsplats präglad av mångfald. Vi tror att fler perspektiv breddar vår förmåga att fortsätta nå våra mål och eftersträvar mångfald i våra rekryteringsprocesser.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill bidra med din kunskap? Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Sundsvall
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen