Ny! Bli en av de första att ansöka

Projektör inom byggkonstruktion till Sweco i Örebro

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vill du ha variation i dina uppdrag och goda förutsättningar för att växa med uppgiften? Vill du bidra till hållbar samhällsutveckling för kommande generationer? Då är Sweco arbetsplatsen för dig! Var med och förändra samhället – på riktigt!

Din framtida roll

Som projektör på Sweco får du arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Allt ifrån mindre ombyggnationsprojekt till nybyggnationer. Vi arbetar med alla skeden i projekten, från tidiga programhandlingar och utredningar till färdiga bygghandlingar och elementritningar. Det finns stor potential att utvecklas i rollen och vi ser att du inom kort tar dig an mer ansvar i uppdragen som deluppdragsledare eller handläggare och på sikt kan växa in i rollen som uppdragsledare med det yttersta ansvaret för kvalitet, ekonomi och kommunikation.

Placeringsort är Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Den vi söker – är det du?

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen som byggnadsingenjör. I denna rekrytering kommer vi lägga fokus på dig som person och inte din erfarenhet. Vi söker alltså både dig som är nyutexaminerad och dig med några års arbetslivserfarenhet från branschen. Vi ser det som väldigt meriterande om du har erfarenhet av arbete i Revit.

Nyfikenhet, öppenhet och entusiasm kännetecknar dig som person och du tar initiativ från idé till målgång. Du är inte rädd att söka hjälp och letar ständigt efter nya lösningar för att fortsätta framåt. Du är en kollega som värderar relationsskapande och aktivt engagerar dig med en inbyggd önskan att både utvecklas själv och bidra till utvecklingen av dina kollegor och kunder. På Sweco värdesätter vi ett gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor bygger på samarbete och goda relationer.

Varför jobba hos oss?

Lockas du av möjligheten att jobba i intressanta projekt och med kunniga kollegor? Hos oss omfattar uppdragen allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnationer. Sweco är med i många av de stora, tongivande projekten som långsiktigt kommer att utveckla samhället

På Sweco står ledarskapet och utvecklingen av våra medarbetare i centrum. Vår kultur präglas av att vi värdesätter varandras kompetens och prioriterar erfarenhetsutbyte som ett sätt för alla att växa. Gruppen i Örebro är precis i starten på sin resa vilket innebär att du kommer spela en viktig roll i att utveckla gruppen och tillsammans driver ni i full fart framåt! Du kommer att tillhöra en härlig grupp av erfarna, nyfikna och engagerade konsulter som brinner för att skapa smarta lösningar. Som grupp värdesätter vi ett brett samarbete och vi arbetar tillsammans i våra uppdrag – stora som små.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess. Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Örebro
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen