Business Relations Manager till Twinfinity i Göteborg

Sweco är ett ledande samhällsbyggföretag som funnits i 24 år. Konsultföretaget är etablerade i Sverige och runt om i Europa, med 17 500 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu en passionerad Business Relations Manager som vill ansvara för vår Customer Success och strategiska partnerskap på Twinfinity.

Varför jobba hos oss?

Twinfinity AB är ett helägt dotterbolag till Sweco. Vi tillhandahåller fastighetsbranschen ett helhetserbjudande inom digitala tvillingar. Vi levererar en unik plattform för Digitala Tvillingar med tillhörande värdeskapande tjänster. Twinfinity är ett snabbväxande SaaS-bolag med höga ambitioner där vad som är möjligt till mångt och mycket begränsas av medarbetarnas kreativitet och förmågor.

För att äga och förvalta byggnader krävs en uppsjö av information. På Twinfinity hjälper vi våra kunder att sätta denna information i sin rätta kontext genom att knyta verksamhetsinformation, sensordata och affärsdata till en digital modell för att skapa nya tjänster, insikter och förståelse.

Vi har en sann entreprenörsanda i bolaget och erbjuder fastighetsägare verktygen för att digitaliseras och uppnå datadriven fastighetsutveckling på riktigt. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att arbeta i nära samarbete både med dina lokala Twinfinity-kollegor och även med kunder och intressenter.

Din framtida roll

Som Business Relations Manager kommer du att vara en nyckelspelare i att utveckla och förvalta våra kundrelationer, driva affärsutveckling och strategiska partnerskap samt forma och leda vårt Business Relations-team som just nu består av 2 personer.

Exempel på ansvarsområden:

 • Ansvar för att etablera och utveckla verksamheten Business Relations enligt fastställda mål.
 • Strategiskt utveckla våra befintliga kunder som för att maximera deras nytta av Twinfinity-plattformen.
 • Bygga samverkansmodeller med kunder och säkerställa en effektiv dialog mellan olika funktioner.
 • Identifiera och utveckla nya affärsmöjligheter och partnerskap, både nationellt och internationellt.
 • Ansvarig för att samordna och säkerställa att system, innehåll och tjänster fungerar väl tillsammans och ger kunden maximalt värde i olika delar av kundens verksamhet.
 • Leda och utveckla ditt team, rekrytera kompetenta medarbetare och implementera effektiva processer.
 • Du kommer att rapportera direkt till VD och vara en del av vår ledningsgrupp. 

I arbetet med vår Customer Success utgör du en nyckelfunktion genom att förstå kundens behov  för att tillsammans skapa nytta och värde.

Vi sitter i moderna fräscha lokaler i centrala Göteborg och det är även Göteborg vi ser som tilltänkt placeringsort för dig som Business Relations Manager. Inom Twinfinity är vi ca 30 medarbetare varav 20 är placerade i Göteborg.

Den vi söker – är det du?

För att blomstra och vara framgångsrik i rollen tror vi att du som söker känner igen dig i nedan krav:

 • En för området relevant högskoleutbildning.
 • Erfarenhet av affärsutveckling, IT, relationsbyggande och försäljning, gärna inom fastighet, teknik- eller mjukvarubranschen.
 • Ledarskapserfarenhet och förmågan att inspirera och utveckla ditt team.
 • Utmärkta kommunikations- och förhandlingsfärdigheter.
 • En stark analytisk förmåga och strategiskt tänkande.
 • Initiativtagande och en passion för att skapa resultat.
 • Engelska och svenska i tal och skrift.

Har du tidigare erfarenhet från fastighetsbolag eller av att ha jobbat med fastighetsteknik är det något vi ser som starkt meriterande.

Vi välkomnar dig till en dynamisk och innovativ arbetsmiljö med möjlighet att påverka och göra verklig skillnad.

Om du är redo att ta dig an en utmanande roll där du kan kombinera dina ledarskapskunskaper med affärsutveckling och relationsskapande i en växande och spännande bransch, så ser vi fram emot att höra från dig.

Ansökan

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 22/10. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via mejl, utan hänvisar samtliga ansökningar till ansökningsformuläret nedan. Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen