Butikssäljare 23h till Nordstan, Göteborg

Om tjänsten

ARBETSBESKRIVNING:

I vår härliga butik i Nordstan i Göteborg behöver vi nu tillsätta en butikssäljare på deltid. Vi erbjuder en viktig tillsvidaretjänst på 23 timmar i veckan. Det är viktigt att du ska kunna jobba både vardagar och helger. Det kommer även finnas möjlighet att få en mindre tjänst som julextra. 


Att jobba som säljare i en The Body Shop butik är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Vi letar efter dig som är flexibel med en stark vilja att lära dig och utvecklas. Du har en genuin servicekänsla och att överträffa kundens förväntningar är en självklarhet. Med glädje och inspiration är du inte rädd att bjuda på dig själv och har en förmåga att skapa en butiksupplevelse utöver det vanliga. Sök nu! 

 

VAD KAN VI ERBJUDA DIG 

Hos oss blir du en del av ett team med härliga kollegor som brinner för det vi gör. Vi satsar på dig och din kompetens genom regelbundna utbildningar. Du har möjlighet till månadsbonus, friskvårdsbidrag och betalda timmar för volontärarbete. Givetvis följer vi detaljhandelsavtalet.  

 

Om du delar våra värderingar och vår passion att göra affärer på ett lite annorlunda sätt, ”Business as a force for good”, kan The Body Shop vara platsen för dig!    

 

ROLLEN SOM SÄLJARE 

Som säljare är ditt största fokus att med service i världsklass sälja våra fantastiska produkter och vara ansiktet utåt för vårt varumärke. Genom storytelling, våra värderingar och stort engagemang hjälper du våra kunder att hitta rätt produkter. Via bland annat makeup-rådgivningar och hudvårdskonsultationer ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss.  

 

VI SÖKER DIG SOM: 

  • Är en ambassadör för vårt varumärke och delar våra värderingar 
  • Är flexibel och ansvarsfull samt kan arbeta under veckans alla dagar, inklusive helg och sommar. 
  • Vi söker framförallt dig som kan vara flexibel och hoppa in med kort varsel vid behov, så som sjukdom i teamet, sommar och jul etc.
  • Har ett genuint intresse för hudvård och makeup, samt vill gärna inspirera andra
  • Har glimten i ögat och massor av positiv energi 
  • Älskar att ge kunderna det lilla extra och älskar kundmöten där du bygger långvariga kundrelationer
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa försäljningsmål 
  • Har minst ett års erfarenhet av försäljning inom retail, med fördel av liknande produkter 
  • Makeup- och/eller hudvårdsutbildning är meriterande 

 

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning eller tidsbegränsat över jul

OMFATTNING: Deltid, 23 h/vecka eller ca 5 h/vecka

TILLTRÄDE: November eller enligt överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 8 oktober  

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! 

 

PS. Skriv dina kontaktuppgifter i ditt CV och döp gärna dokumenten med ditt för- och efternamn, t.ex. "Förnamn Efternamn CV" och "Förnamn Efternamn personligt brev". Detta underlättar i vår urvalsprocess, tack på förhand 

 

The Body Shop är en arbetsgivare som står för lika möjligheter för alla. Vi uppmuntrar ansökningar från kvalificerade och kompetenta sökande oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning och funktionsvariationer. 

Vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper än ditt yttre. Därför ser vi gärna ansökningar utan foto. 

 

____________________________________________________________________________________________ 

Om The Body Shop 

The Body Shop är ett globalt varumärke och certifierat B Corp™ som grundades av Anita Roddick i engelska Brighton 1976. Anita banade vägen för filosofin att företagande kan vara en god kraft i världen, vilket fortfarande är varumärkets drivkraft. The Body Shop tillhandahåller etiska och hållbara produkter med ingredienser av naturligt ursprung för kroppsvård, hudvård, hårvård och makeup. I dag finns över 3 000 The Body Shop-butiker i över 70 länder. 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Ansök nu

Dela jobbannonsen