Supervisor till PRODUKTION eller LOGISTIK - Volvo Cars Torslanda Batterifabriken i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Ditt ledarskap kommer att göra skillnad.
Vill du leda och inspirera dina medarbetare till att nå sin fulla potential genom att coacha, utveckla och vara med och säkra de bästa möjliga processerna? Volvo Cars Torslanda Batterifabrik är i uppbyggnadsfas och kommer vara en unik möjlighet för dig att utvecklas vidare i din karriär!

 

Just nu söker vi Supervisors, både inom Produktion och Logistik till vår intressepool för kommande vakanser i Volvo Cars nya Batterifabrik.


Vad erbjuder vi
På Volvo Car Torslanda (VCT) är du en del av ett dedikerat team i ett globalt nätverk som säkerställer att de produkter vi bygger tillgodoser kraven och överträffar förväntningarna från våra kunder. 

 

Vi befinner oss i en spännande uppbyggnadsfas av Volvo Cars Torslanda Batterifabrik, där vi tillsammans skapar ett starkt team som kan utveckla framtida tillverkningsprocesser för vår nästa generations elbilar. Vår uppgift är att tillsammans med andra team och funktioner, utveckla och säkra de bästa möjliga processerna till vår kommande Batterifabrik. Arbetet kommer att säkerställas genom effektiv leverans av vårt nya strukturella batteri (Cell to Body), som ger den konkurrensfördel vi behöver när det kommer till nästa generations elbilar. 

 

Du kommer att få en unik möjlighet att vara med i ett tidigt skede där vi tillsammans sätter tonen för nästa kapitel i vår företagshistoria genom att utforma arbetsmetoder, processer och bygga starka team. 
 

Vad innebär rollen?
I rollen som Supervisor blir du en del av fabrikspulsen där du kommer att leda och utveckla 15 till 25 medarbetare i en verksamhet som bygger nästa generations batteripack i en hög automatiserad miljö. Du har ett övergripande ansvar för säkerhet, kvalitet, leverans och teamutveckling i en produktionsinriktad arbetsmiljö som ställer höga krav på resultat. Vi arbetar standardiserat men också händelsestyrt, vilket kräver en stor anpassningsförmåga och flexibilitet. 

 

Du leder och utvecklar din egen och dina medarbetares kompetensutveckling, driver och följer upp kortsiktiga samt långsiktiga förbättringar i verksamheten samtidigt som du coachar teamet och mäter deras resultat. Vi ser mångfald som en tillgång och tror att det på ett positivt sätt kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet och ge oss en bredare kompetens- och värderingsbas. 

 

Arbetstider
I Batterifabriken arbetar du dag-, kväll-, eller nattskift. Vi söker nu Supervisors till samtliga tre skift. Helgövertid kan förekomma beroende på produktionens efterfrågan.

 

Du och dina färdigheter
Vi ser att du som söker har tidigare beprövad erfarenhet att leda människor i produktionsnära miljö, är van att arbeta i ett högt tempo samt är kunnig inom praktisk problemlösning. Du kanske till och med i dagsläget arbetar som ledare inom produktion eller inom en annan liknande bransch. 


Vi ser att du har en universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet i en ledande befattning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Du har en god förmåga att formulera dig i både tal och skrift på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i MS Office 365. Ditt arbetssätt är strukturerat och du säkerställer att vi tillsammans håller en hög 5S-nivå.

 

Du som person
Vi söker dig som är lösningsorienterad och som har ett stort engagemang för såväl avdelningens resultat som medarbetarens. Du behöver kunna arbeta i ett högt tempo där snabba steg framåt är viktiga aspekter för företaget, således är du orädd för att driva förbättringar och förändringar med högt engagemang.
För att trivas i rollen som Supervisor behöver du ha ett genuint intresse för ledarskap, människor och värdesätta samarbete högt.  Du drivs av att hitta nya lösningar, inspirera och utveckla dig själv samt människor runt omkring dig. 


Du finner motivation i att hjälpa dina medarbetare att nå sin fulla potential. Tack vare din utmärkta kommunikationsförmåga kan du skapa starka och förtroendefulla relationer. 

 

Nyfiken på att veta mer
Låter det som din nästa utmaning? Välkommen att visa ditt intresse redan idag genom att skicka in din ansökan via vårt rekryteringsverktyg. Vi ser fram emot att lära känna dig bättre och se vad du kan tillföra företaget. Notera att vi inte godtar ansökningar som inkommer via mail på grund av GDPR. Vänligen ansök via annonsen.


Har du ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta, Superintendent Anja Haxhimehmedi, anja.haxhimehmedi@volvocars.com. För frågor relaterade till rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta ansvarig rekryterare Josephine Fagrell, josephine.fagrell@volvocars.com. 


Sista ansökningsdatum 31 december 2023. 


Observera att detta är en intresseanmälan och att vi kommer att kontakta dig så snart vi börjar rekrytera. Urval sker löpande, men rollerna kommer börja tillsättas i början av 2024. 


Vilka är vi? 
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att erbjuda en frihet i att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som skyddar dem, deras nära och kära samt människorna i deras omgivning med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna. 
 
Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en arbetsmiljö, genomsyrad av samarbete, mångfald och inkluderande. Volvo Cars medarbetare är engagerade och vill göra skillnad i världen. Vi är idag ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa i varandra och att använda människans sanna kraft. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.   

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen