Proving Ground Support i Kiruna

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det handlar inte om teknik. Det handlar om liv. 

På Volvo Cars har vi i uppdrag att förenkla människors liv. Istället för att starta med utvecklingen av tekniken och få människorna att anpassa sig till den, så designar vi våra bilar och dess tekniska lösningar kring och för människorna istället. Vi skapar för att kunna ge alla människor en säker, hållbar och bekväm mobilitet. Vill du bli en del av oss?

 

Vad erbjuder vi?
Kiruna Proving Ground ligger i anslutning till Kiruna flygplats och har varit en viktig del i Volvo Cars vinterprovning sedan 1995. KPG är en modern anläggning för komplettvagnsprovning med bland annat fordonsverkstad, kontor, kylfack, snabbladdning och olika typer av banor. Varje säsong ansluter team från utvecklingsavsnitten för att prova morgondagens komponenter och fordon som en viktig del av Volvo Cars utvecklingsarbete. Att långsiktigt möta våra kunder med kvalitet är centralt för oss och vi erbjuder en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor.

 

Vad kommer du att utföra?
Som provplatspersonal på Kiruna Provplats supporterar du den dagliga verksamheten tillsammans med kollegor och provplatsansvarig.

Vanliga arbetsuppgifter innefattar introduktion och säkerhetsgenomgång med nya besökare, trafikledning av verksamhet på provslingorna, hålla ordning i verkstad och kylfack samt sköta om transportfordon. Arbetet varierar från dag till dag beroende på verksamhetens behov.

 

Kvälls- och helgarbete kan förekomma vid behov. Anställningstiden är tidsbegränsad och kommer vara mellan november 2023 – mars 2024.


Dina färdigheter och du som person

Vi söker sig som har förmågan att bemöta människor på ett positivt sätt och som är lugn och trygg som person. För att fungera i rollen behöver du ha ett gott ordningssinne och kunna arbeta under eget ansvar. Har du erfarenhet av att arbeta som fastighetsskötare eller liknande serviceyrke, så är det meriterande, likaså om du har truckkort och/eller hjullastarbevis.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både i tal och skrift och har ett svenskt B-körkort. 

Du trivs i samarbete med andra och som teammedlem värnar du om ett glädjefullt och motiverande arbetsklimat, där du är lyhörd samt visar respekt och tillit till andra människor.

 

Då anläggningen är placerad inom Kirunas flygplatsområde kan en fullständig bakgrundskontroll komma att genomföras.

 

Nyfiken på att veta mer?

Om du har frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Christoffer Landström, 0723 71 63 91, eller sajtansvarig Stefan Johansson, 0702 20 70 60, .

 

För frågor kring rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Ida Hellberg via mail: .

Vänligen sök via rekryteringsverktyget senast 24 september 2023. På grund av GDPR-lagen accepterar vi inte ansökningar som kommer in via mail. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen