Ny! Bli en av de första att ansöka

Quality Analysis Support (QAS) Mega Casting Torslanda i Göteborg

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Vill du bli en del av oss?

Tycker du att det är spännande och utvecklande att arbeta i en miljö där det händer mycket på en gång? Vill du tillhöra en avdelning där du får möjlighet att lära dig nya uppgifter, sträva efter att lösa problem och skapa framtidens bilar? Ansök och anta utmaningen!

 

Vad erbjuder vi?
Produktionsorganisationen inom Casting rekryterar nu QAS – Volvo Cars Torslanda ställer om tillverkningen mot elektrifiering och vi är först ut med att introducera ett gjuteri och bearbetning av gjutna bakre golv. Du erbjuds en unik möjlighet att vara med och påverka uppbyggnaden av vårt nya kompetensområde och dess kvalitetsorganisation från grunden. Introduktionen av gjuteriet och dessa bearbetningsline medför att vi behöver skala upp och utveckla kvalitetsorganisationen med tre QAS-roller. Projektet befinner sig i en mycket intressant fas av installationer, uppbyggnad av produktionsprocesser samt kompetensutveckling av medarbetare. Förserie-produktion påbörjas omkring sommaren 2024 och produktionsstart är satt mot hösten 2025.

 

Vad kommer du att utföra?

Du kommer att vara en del av projektet från tidig fas där du är med och utvecklar hela kvalitetssäkringsprocessen. Det innebär deltagande och framtagande av bland annat FMEA, kontroller/stryplaner samt validera dessa enligt standardiserat arbetssätt. Under förserierna kommer du vara en nyckelperson när det kommer till valideringsplaner, både i fabriken och när det kommer till PVÖ-byggnationen i samband med VP-serien.

 

Du och dina färdigheter

För att lyckas i denna roll ser vi att du har kommunikativ och social förmåga att samverka med alla funktioner inom den befintliga organisationen. Vidare har du förmågan att lära dig nya saker samt arbeta tillsammans med övriga produktion och teknikorganisationen för att uppnå din kunds förväntningar. Du har vana av att arbeta med stora mängder processparametrar samt genomföra sambandsanalyser som möjliggör minskad processvariation. I din roll som QAS drivs du av att förstå detaljerna bakom produkt och processvariationer. Vidare samverkar du med produktionslagen för att proaktivt se till att vi följer standardiserat arbetssätt. Du har stor erfarenhet från problemlösning med dokumenterad kunskap från användning av relevanta kvalitetsverktyg.

 

Vi lägger stor vikt kring din personlighet och söker därför dig som är prestigelös. Du har en hög samarbetsvilja, är serviceinriktad samt har förmågan att se helhetsbilden för att på så sätt kunna förstå och tillgodose slutanvändarens behov. Du kan anpassa din kommunikation efter mottagare och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska. Vidare ser vi att du är en analytisk, initiativtagande och självgående person som har lätt för att se vad som behöver göras, agerar och levererar. När problem uppstår är du en del av lösningen.

 

Nyfiken på att veta mer?

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta:

Supervisor – Produktion, Roberto Do Pilar Lemos, 0734 – 63 70 22,

Rekryterare - Ida Hellberg,

 

För att ansöka, vänligen skicka in ditt cv och personliga brev senast 31 oktober 2023. Observera att ansökningar via e-post inte kommer att accepteras på grund av GDPR.

 

Vilka är vi?

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av en samarbetsvillig, mångsidig och inkluderande arbetsmiljö. Personerna i Volvo Cars är engagerade i att göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest välkända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att ta fram det bästa ur varandra och utnyttja människors sanna kraft. På Volvo Cars är din karriär utformad kring dina talanger och ambitioner så att du kan nå din fulla potential. Följ med oss på en resa för livet när vi skapar morgondagens säkerhet, autonom körning och elektrifieringsteknik.

Publicerad den

03-10-2023

Extra information

Status
Öppen
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | IT | Heltidsjobb (erfaren)

Ansök nu

Dela jobbannonsen