Inaktiv platsannons

LIA inom content, SEO och eCommerce till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 8 oktober 2023
  • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Åhléns söker dig som vill genomföra LIA inom digitalt innehåll, SEO och eCommerce hos oss under hösten 2023.

Vi på Åhléns sätter ett stort värde i att erbjuda praktikplatser till studenter. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter men också inspirera dig till att vara en del av vår vision.

Vad kan Åhléns erbjuda dig?
Vi erbjuder LIA-plats i Åhléns online- och eCommerceorganisation där rollen kan anpassas utefter en inriktning som är relevant för dig och det du studerar. Du kommer få möjlighet att utveckla dina färdigheter och kompetens inom digitalt innehåll, bland annat copywriting och SEO för ett av Sveriges starkaste varumärken. Du kommer få möjlighet att arbeta både individuellt och i team tillsammans med hängivna och erfarna kollegor med spetskompetens inom CRO, UX, SEO, digital analys och digital försäljning.

Du kommer få hjälpa till att skapa kundnytta genom exempelvis följande arbetsmoment:

  • Editera och publicera digitalt innehåll i vårt CMS.
  • Copywriting för sajt och a/b testning samt microcopy för UX.
  • Arbeta med optimering i vår rekommendationsmotor.
  • Berika produkter genom klassificering, bilder och beskrivningstext i vårt PIM.
Kvalifikationer

Vem är du?
Vi ser att du studerar eftergymnasialt inom eCommerce, digital media eller digital marknadsföring vid en högskola, yrkeshögskola eller universitet. Vi söker dig som står inför en längre praktikperiod eller LIA, omfattande minst 10 sammanhängande veckors heltid. Som person tror vi att du är nyfiken, motiverad att lära dig nya saker samt trivs när du samarbetar med andra människor i team.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av detaljhandel, webbredaktörsarbete, copywriting eller digital marknadsföring.

Om rekryteringen
Tjänsten vi söker är en praktik med längd och startdatum enligt överenskommelse. Placering är på Åhléns huvudkontor på Dalagatan 100 i Stockholm.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet. Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

19-09-2023

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Deltidsjobb