Inaktiv platsannons

Workplace Engineer till Åhléns i Stockholm

Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter 4,7 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag.

Om tjänsten

  • Arbete på plats
Arbetsuppgifter

Åhléns är ett av Sveriges mest älskade detaljhandelsföretag och en integrerad del av människors vardag. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en unik shoppingupplevelse och nu har du möjlighet att bli en del av vårt dedikerade IT-team. Tillsammans kommer vi att forma framtidens shoppingmiljö och leverera värde till våra kunder.


Vi erbjuder dig

I rollen som Modern Workplace Engineer är din uppgift att arbeta tillsammans med teamet för att leverera den bästa möjliga servicen med teknisk expertis. Du kommer att delta i design, planering, underhåll och implementering av lösningar för POSklienter och slutanvändarenheter. Det är en bred roll som innefattar allt från att supportera butiksanvändare i problem med POS-enheter till applikationspaketering samt konfigurering och förbättring av Intune-policyer.

Du kommer att ingå i ett litet team som växer i vår IT-organisation och arbeta nära dina kollegor för serviceleverans och säkerhet för att säkerställa en sömlös och säker digital upplevelse för alla kollegor på Åhléns.

Som Workplace Engineer kommer du att styra och säkerställa att våra plattformar inte bara är funktionella utan också överensstämmer med våra standarder och bästa praxis.

Kvalifikationer

Vem är du?

För att trivas i rollen som Workplace Engineer på Åhléns ser vi att du är engagerad och har ett stort intresse för att leverera värde. Du har en stark analytisk förmåga och är kommunikativ. Denna roll spelar en avgörande roll för att säkerställa hög tillgänglighet och optimal prestanda för alla system som stödjer verksamheten.

Ingen kan göra allt, men om du har erfarenhet av några ansvarsområden nedan eller är villig att utvecklas ser vi fram emot din ansökan.

  • Ca 3 års erfarenhet av Microsoft Endpoint/Intune och dess konfigurationer
  • Erfarenhet och kunskap av att paketera applikationer för distribution till Intune Company Portal
  • Erfarenhet av felsökning av operativsystem som Windows 10/11 och Apple MAC
  • Erfarenhet av livscykelhantering av hårdvara, klientoperativsystem
  • Kunskap om Azure Identity and Access Management (IAM) och Conditional Access Policies

Tjänsten som Modern Workplace Engineer är en tillsvidareanställning på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos oss så snart som möjligt. Vi sitter i trevliga lokaler på Dalagatan, en promenad från Odenplan i Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Med det hälsar vi dig välkommen till Åhléns!

Publicerad den

29-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej