Inaktiv platsannons

topjob

Skribent / Content writer

Oxit är e-handelsbyrån som hjälper e-handlare att öka sin försäljning genom ökad synlighet i sökmotorer och andra marknadsföringskanaler såsom Google Adwords och Facebook. Nu söker vi skribenter / content writers som vill arbeta tillsammans med oss.

Om tjänsten

Oxit består idag av tre personer med lång erfarenhet av e-handel, sökmotoroptimering och hjälper e-handlare att utveckla sin försäljning. Vårt fokus är kundens lönsamhet och vi växer fort!

Nu söker vi skribenter / content writers som kan skriva texter, artiklar och bloggposter av extremt hög kvalitet. Erfarenhet av att skriva, blogga och skapa innehåll online är ett stort plus men även studenter på journalisthögskola och liknande med god förmåga att uttrycka sig i skrift är välkomna. Kan du norska och/eller finska är även detta ett stort plus.

Vi söker ett antal personer som kan skapa högkvalitativt innehåll på beställning om olika ämnen, Arbetstiderna styr du själv och du kan arbeta hemifrån eller på vårt kontor i Mariestad, vilket som passar dig bäst.

Anställningsformen är behovsanställning och du får lön för varje uppdrag du slutför. Vi beräknar arbetstiden till cirka 10-20 timmar per månad men det kan bli mer eller mindre beroende på efterfrågan. Du kan själv bestämma vilka uppdrag du vill ta och inte ta.

För rätt person finns framtida möjligheter till mer arbete och större ansvar.

Skicka din ansökan inklusive personligt brev och länk eller kopia på artiklar och/eller bloggposter du skrivit tidigare.

Publicerad den

30-06-2021

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Nationell
Typ av kontrakt
Extrajobb
Typ av jobb
Grafik / Design, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Topjob | Nationell | Design | Online marketing | Extrajobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis