Inaktiv platsannons

Tjänstepensionshandläggare till SPK Tjänstepensionsförening i Stockholm

Amendo söker efter en Tjänstepensionshandläggare till SPK Tjänstepensionsförening.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
SPK Pension Tjänstepensionsförening söker nu försäkringsadministratör till bolagets administrationsavdelning.I rollen kommer du jobba med hela pensionsprocessen vilket omfattar all typ av handläggning inom både förmåns- och premiebestämd tjänstepension.
I arbetsuppgifterna ingår kvalificerad handläggning, beräkning och skadereglering inom områden som nyteckning, ändring och försäkringsfall avseende ålders - efterlevande samt sjukpension. Du ansvarar även för att besvara frågor från medlemmar, banker, andra försäkringsgivare samt försäkringsmäklare.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av tjänstepension både på en teoretisk och praktisk nivå.Arbetet ställer krav på goda kunskaper inom både kollektivavtalad som individuell tjänstepension, sifferhantering och kunskap inom försäkringsjuridik samt regelefterlevnad.
I din roll kommer du jobba med hela pensionsprocessen varför du känner dig trygg i att ha många bollar i luften samtidigt och kan prioritera din arbetsdag. Då det bitvis är ett högt tempo är du en person som gillar när det är mycket att göra och du gillar att jobba mot uppsatta mål. Du är en lagspelare som är lösningsorienterad och gillar att jobba med olika arbetsuppgifter.

Vidare är du en person som tar initiativ och vågar ta för sig. Du är prestigelös och engagerad i det du gör. Du är vetgirig och är öppen för att lära dig nya saker.
Sist men inte minst är du en person som gillar att jobba i ett mindre team och bidra till bolaget övergripande mål.
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i förbättringsprojekt och har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Om SPKSPK är en pensionskassa som administrerar och förvaltar kollektivavtalad tjänstepension BTP2 för anställda i Swedbank, sparbankerna och andra företag som följer bankavtalet.
SPK är ett mindre företag med stora resurser. Idag har SPK 20 anställda sam...

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | HR / Management | Heltidsjobb (förstajobb) | Grundskola