Inaktiv platsannons

Junior redovisningsekonom - Deltid 40% - Solna i Stockholm

Avanzera AB söker efter en Junior redovisningsekonom - Deltid 40% - Solna.

Om tjänsten

Vårt uppdrag:
Avanzera söker för vår kunds räkning en engagerad och självgående Junior redovisningsekonom. Vill du vara en del av ett multinationellt biofarmaceutiskt företag och få möjligheten att utvecklas i din karriär? Då kan detta vara din nästa utmaning!

Vi på Avanzera söker en engagerad och självgående junior redovisningsekonom för en deltidstjänst (40%) inom ett spännande multinationellt biofarmaceutiskt företag. I rollen kommer du att arbeta nära vår kunds redovisningschef och få möjligheten att stödja deras verksamhet i fem länder i Norden och Baltikum.

Då detta är ett längre konsultuppdrag innebär det att du anställs hos oss på Avanzera och din arbetsplats är hos vår kund.

Är du nyfiken på vad våra konsulter säger om hur det är att arbeta hos oss? Gå gärna in och läs vad våra medarbetare har givit oss för omdöme på:

Arbetsuppgifter:
Din roll kommer innefatta en mängd olika arbetsuppgifter såsom
- Månads- och kvartalsvisa balansavstämningar
- Förberedelse av bokföringsposter
- Hantering av leverantörsfakturor
- Assistans med momsrapportering
- Granskning av reseutgifter med mera

Din bakgrund:
Vi letar efter en driven individ med en passion för redovisning. Du är ambitiös och villig att lära dig. För att vara framgångsrik i rollen bör du ha relevant akademisk bakgrund, 1-3 års erfarenhet inom redovisning eller finans samt goda Excel-kunskaper. För att trivas i rollen krävs det att du är van och känner dig bekväm med att använda engelska i din arbetsvardag.

Vår kund erbjuder en trevlig och flexibel arbetsmiljö med ljusa öppna arbetsplatser på deras kontor i Solna. Som tidigare nämnts är detta en 40% tjänst och arbetstiderna är flexibla. Vi söker dig som kan börja så snart som möjligt, helst i mars 2024.

Har du en passion för redovisning och är redo att ta dig an nya utmaningar? Sök nu och bli en del av vårt team!

Om oss:
Avanzera grundades 1998. Hos oss får du en personlig konsultchef som är med dig genom hela resan från intervju till uppföljning av uppdraget. Vi lägger stor vikt vid personliga relationer och att vårt samarbete ska bli bra och långsiktigt.

Något som är viktigt för dig som ser dig omkring efter ett nytt jobb är att vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag genom Kompetensföretagen vilket innebär att vi har kollektivavtal och försäkringar vilket är en trygghet för dig bland annat genom att du har tjänstepension. En annan trygghet är att vi varit verksamma i mer än 20 år i branschen vilket borgar för att vi arbetar med långsiktiga relationer med både kunder och våra anställda. Vi är det enda bemanningsföretaget som uppmanar alla kunder och anställda att lämna omdömen om oss genom Reco. Här kan du läsa omdömen från våra anställda och våra kunder Hoppas att du snart är en av dem som ger oss ett omdöme.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb | Grundskola