Inaktiv platsannons

KYC analytiker till Swedbank med start under hösten i Östersund

Amendo söker efter en KYC analytiker till Swedbank med start under hösten.

Om tjänsten

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en AML analytiker till Swedbank i Östersund för konsultuppdrag med start i september.

I rollen som AML analytiker och utredare är du en viktig länk i arbetet mot penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet. Genom operativt arbete med AML (Anti-Money Laundering) säkerställer du att banken har god kännedom om sina kunder genom bearbetning av information och data från såväl hög-, medium- och lågriskkunder. Detta kan komma att gälla privatkunder. Du fungerar som sakkunnig inom bankens olika interna arbetsgrupper samt agerar rådgivande, vägledande och kontrollerande för att säkerställa regelefterlevnad.
Rollen innebär att du arbetar både självständigt och inom ett stort team som tillsammans strävar efter att förhindra att Swedbank utnyttjas för penningtvätt och annan finansiell kriminalitet.
Som konsult blir du under uppdragstiden anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.
Kvalifikationer och egenskaper
- Vara en nyfiken, självgående och snabblärd person med god analytisk förmåga

- Kunna kombinera effektivitet för att nå uppsatta mål med bibehållen kvalité samt hög grad av egen struktur i arbetet

- Vara en person som är bekväm med att fatta beslut och lämna rekommendationer utifrån din bedömning

- Ha mycket god datorvana och mycket hög skriftlig färdighet

- Kunna kommunicera flytande på svenska i tal samt skrift

Vi ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt och har en hög flexibilitet samt att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha goda kunskaper både i tal och skrift i engelska.


Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Som konsult på Amendo får en trygg, hållbar och kompetensdriven arbetsgivare med ett välkänt varumärke. Du tilldelas även en branschkunnig Talent Consultant Manager på Amendo som du som konsult alltid kan vända dig till. Vidare ser vi också till att du får en såväl spännande som långsiktig utveckling i din konsultroll.Som konsult hos oss på Amendo får du tillgång till vår förmånsportal Benify. I denna portal kan du nyttja ditt friskvårdsbidrag, men även ta del av såväl deals som rabatter på tjänster och varor som vi tror skapar mervärde i livet - såsom hjälp i hemmet, träningsaktiviteter och upplevelser.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin, Instagram, Facebook och TikTok!Amendo är en del av Amendo Group och har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. Tillsammans med våra systerbolag Lagotto Executive Search & Interim och Amendo Tech utvecklar vi världen med kompetens, idag och i framtiden.
Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Regional Branch Manager Gitte Thorsén, vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

11-07-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Östersund | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan