Inaktiv platsannons

Account Manager till A-hub i Malmö

A-hub söker efter en Account Manager till A-hub!.

Om tjänsten

A-hub [Ey´hub] är utan tvekan en av de snabbast växande aktörerna i konsult- och rekryteringsbranschen. Med en imponerande tillväxt på nästan 100% varje år sedan starten och en ökning från 0 till 120 MSEK i omsättning på fem år, är vi bara i början av vår resa!En resa vi gärna vill göra med dig. Vi vill bli fler som tror på att styrkan i ett företag är kollegorna man arbetar med, att äkta relationer är något man måste arbeta hårt för och att personlig utveckling är en naturlig del av vardagen.Hos oss ligger styrkan hos alla kollegor vi har runt oss, som brinner för att göra en skillnad i andra människors karriärer. Ditt driv, din ambition och dina målsättningar är centrala för att alla på A-hub ska fortsätta utvecklas. Därför är "Human First" en av våra värderingar.Vår framgång grundar sig på en mix av beprövade metoder och nya, innovativa sätt att skapa värde i varje interaktion och leverans. Många hos oss bär på en gedigen erfarenhet från branschen, en erfarenhet som har lagt en stabil grund för vårt företag att ta sig an framtidens utmaningar med agila och nytänkande arbetssätt. Vår företagskultur drivs av våra kärnvärden: Human First, Challenge Everything, och Adapt to Change, vilket speglar vår strävan efter ständig förbättring och innovation.Under den första tid i rollen som Account Manager kommer du vara del av både en lokal och central introduktion samt säljutbildning. Vi vill att du ska lyckas hos oss och kommer ge dig verktygen att nå din fulla potential. Det du behöver bidra med är ditt driv och fulla engagemang!Vi erbjuder:
 • Karriärutveckling genom individanpassade utmaningar: Vi fokuserar på dina karriärmål och ambitioner. I din roll kommer fokus ligga på att utveckla nya affärsmöjligheter och bygga långsiktiga kundrelationer. Vi vill att du ska lyckas genom att använda dina kunskaper och färdigheter där de får göra störst skillnad.
 • Stöd, coachning och mentorskap: Som en del av vårt lokala och nationella försäljningsteam får du personlig coachning och ett engagerat stöd i ditt arbete för att du ska få chansen att vidareutveckla din kompetens inom försäljning, likaså att utöka ditt nätverk. Vi navigerar tillsammans i branschen för att säkerställa att du har de verktyg och kunskaper som behövs för att nå nya höjder!
 • Engagerade och erfarna kollegor: Vårt team består av individer som alla bidrar till våra kunders kompetensförsörjning. Alla på A-hub arbetar med relationsbyggande försäljning, oavsett roll eller titel. Därför hjälps vi åt att nå våra individuella mål likväl som våra gemensamma.
 • Möjlighet att vara en del av tillväxten: Vi erbjuder alla heltidsanställda möjligheten att bli delägare och på så vis ta del av den tillväxt och det resultat som skapas.
 • Konkurrenskraftiga villkor: Vi har en attraktiv kompensationsmodell med bra fast lön samt fördelaktig bonusmodell. Utöver detta erbjuder vi förmåner som pension, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag som stödjer både ditt professionella och personliga välbefinnande.
VEM ÄR DU?För att trivas i rollen som Account Manager hos oss tror vi att du är utåtriktad, driven och engagerad. Du är duktig på att bygga och underhålla starka och långsiktiga relationer, både med kunder och kollegor. Du är även van vid att anpassa dig till nya miljöer och är duktig på att anpassa ditt budskap efter vem du pratar med. Vi tror också att du är resultatdriven och vill uppmärksammas, men framför allt mätas på och kompenseras för de resultat du skapar. Du vet att aktiviteter skapar resultat, och håller dig själv ansvarig för att använda detta redskap som ett sätt att skapa just resultat.Vi tror också att följande punkter stämmer in på dig:
 • Du vill bli riktigt vass pårelationsbyggande försäljning mellan företag (B2B) inom bemannings-/konsult-/rekryteringsbranschen - tjänstemannasektorn.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom relationsbyggande försäljning mellan företag (B2B) på tjänstemannasidan, men det är inte ett krav.
 • Du vill uppvisa goda resultat och har förmågan att identifiera, skapa och utveckla affärsmöjligheter.
 • Har en stark kommunikativ förmåga om inspirerar och influerar andra för att effektivt kunna förmedla A-hubs värden och tjänster.
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Har B-körkort.
OM A-HUB
A-hub är en snabbt växande utmanare inom rekryterings-, konsult- och bemanningslösningar. Vår plattform möjliggör snabbare, effektivare och mer högkvalitativ kandidatmatchning, samtidigt som mer tid och vikt kan läggas på att stärka relationerna mellan arbetsgivare och kandidater. Vi attraherar kandidater genom att kombinera branschens bästa digitala verktyg, inklusive mjukvara för kandidatsökning, med de vassaste rekryterings- och konsultchefe...

Publicerad den

11-07-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Malmö | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan